Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Waarom een whiteboard?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Waarom een whiteboard?

Het antwoord op de vraag waarom een whiteboard? Tja, het is een product dat zoveel toepassingen kent dat je jezelf bijna zou afvragen, waarom geen? Thuis veel gebruikt in een kleiner formaat om even snel de boodschappen op te schrijven of een to-do-lijstje te maken. Daarnaast worden ze ook vaak ingezet als mededelingenbord. En op scholen als schoolbord. Kortom, whiteboards kunnen voor zeer veel toepassingen worden ingezet.

Afhankelijk van de frequentie waarin het gebruikt wordt, wordt een bepaald type whiteboard geadviseerd. Bij veelvuldig gebruik wordt geëmailleerd staal geadviseerd en bij sporadisch gebruik gelakt staal. Daarnaast zijn whiteboards in zoveel afmetingen verkrijgbaar, dat het zo goed als onmogelijk is de juiste maatvoering niet te vinden.

Om de whiteboards te beschrijven, zijn er speciale markers. Mocht het toch gebeuren dat je met een normale marker op een whiteboard schrijft, dan zou je er met een whiteboardmarker overheen moeten schrijven. Hierdoor zou je de inkt weer van het bord “afschrijven”. De speciale markers zijn vaak direct bij te bestellen. Dit voorkomt dat je met een verkeerde marker gaat schrijven.

Whiteboards worden ook in het onderwijs veelvuldig ingezet. Nog een handige tip voor met name basisscholen, door met een beamer lijntjes te projecteren, kun je het bord weer even “ouderwets” inzetten voor schrijflessen.

Inofec Kantoormeubelen heeft in de maanden augustus en september een speciale actie. Bij ieder whiteboard dat je bestelt, maak je kans op een te gekke Johnny Loco fiets.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels