Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Waar op te letten bij de aanschaf van een nieuwe bureaustoel?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Waar op te letten bij de aanschaf van een nieuwe bureaustoel?

Het kiezen van een nieuwe bureaustoel kan best lastig zijn. De ene stoel is de andere niet. Je hebt bureaustoelen die zeer voordelig zijn, maar waarvan bijvoorbeeld enkel de hoogte van de zitting versteld kan worden. Maar er zijn ook stoelen waarvan je de armleggers kunt instellen of voorzien zijn van een verstelbare lendesteun. Over het algemeen kun je zeggen, hoe duurder een bureaustoel, hoe meer instelmogelijkheden.

Voordat je overgaat tot de aanschaf van een bureaustoel moet je je eerst goed afvragen hoeveel uren je er dagelijks gebruik van maakt. De bureaustoel van een vertegenwoordiger bijvoorbeeld, die veel uren op de weg zit en maar weinig uren in zijn of haar bureaustoel doorbrengt, dient aan minder eisen te voldoen dan de stoel van bijvoorbeeld een administratief medewerker die zo’n 8 uur per dag gebruik maakt van de bureaustoel. Indien je meer dan 4 aaneengesloten uren per dag gebruik maakt van je stoel, wordt geadviseerd om te kiezen voor een ARBO goedgekeurde bureaustoel. Deze biedt vaak meer zitcomfort en is geheel naar de wensen van de gebruiker in te stellen.

Blijf je twijfelen over wat voor jou de juiste bureaustoel is, dan kun je natuurlijk altijd een showroom bezoeken waar je de verschillende bureaustoelen kunt uitproberen en advies kunt inwinnen. Daarnaast zijn er diverse leveranciers die de mogelijkheid bieden om één of meerdere stoelen voor een aantal weken op proef te krijgen. Je kunt dan in je eigen omgeving samen met je collega’s de bureaustoelen testen op zitcomfort en de instelmogelijkheden.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels