Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Vrijdag 26 juli Systeembeheerdersdag

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Vrijdag 26 juli Systeembeheerdersdag

Secretaressedag is inmiddels aardig ingeburgerd in Nederland, maar dat geldt nog niet voor Systeembeheerdersdag. Een dag waarop de systeembeheerder in het zonnetje wordt gezet. Systeem-/netwerkbeheerders helpen gebruikers niet alleen bij het oplossen van problemen. Zij zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat het netwerk goed blijft werken en dat er back-ups worden gemaakt van de gegevens die op de server staan. Als blijk van dank en waardering voor dit vaak onzichtbare werk is de Systeembeheerdersdag ingevoerd.

De Systeembeheerdersdag is voor het eerst in 2000 gelanceerd. Deze dag wordt altijd gevierd op de laatste vrijdag van de maand juli en dat is dit jaar op vrijdag 26 juli. Systeembeheerdersdag is bedacht door Ted Kekatos, een systeembeheerder uit Chicago. Hij kwam op het idee naar aanleiding van een advertentie van Hewlett-Packard waarin een systeembeheerder bloemen en fruitmanden kreeg als dank voor het installeren van een nieuwe HP printer.

Je kunt als werkgever natuurlijk kiezen voor die bos bloemen of een ander leuk kado, maar je kunt er ook voor zorgen dat het gehele kabelmanagement binnen je bedrijf op orde is. Hierdoor zorg je als werkgever niet alleen voor een opgeruimd en net kantoor, maar het komt het werk van de systeembeheerder ook ten goede. Hierbij kun je denken aan kabelgoten, kabeldoorvoeren en kabelklemmen. Een ander sympathiek gebaar is om je systeembeheerder te voorzien van een nieuwe ergonomische bureaustoel. Dus denk er eens goed over na waarmee je jouw systeembeheerder morgen in het zonnetje kunt zetten en weet hem of haar leuk te verrassen.

Bron: Wikipedia

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels