Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Voordelige dossierkasten te koop bij ArchiefKast.com

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Voordelige dossierkasten te koop bij ArchiefKast.com

Wanneer je aan het oriënteren bent voor nieuwe dossierkasten, let je waarschijnlijk vooral op prijs en kwaliteit. Wanneer die verhouding in balans is, zal over het algemeen overgegaan worden tot de aankoop van nieuwe dossierkasten.

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse dossierkasten in haar assortiment die aantrekkelijk geprijsd zijn. Bovendien is de kwaliteit van deze dossierkasten uitstekend. De dossierkasten zijn leverbaar met 2, 3 of 4 lades. De hoeveelheid te archiveren dossiers bepaalt of een dossierkast met 2 lades volstaat of dat een dossierkast met 3 of zelfs 4 lades gewenst is. Je kunt kiezen voor de kleuren zwart, lichtgrijs en aluminium. Om ervoor te zorgen dat de dossierkast niet naar voren kantelt, zijn deze vaak voorzien van een anti-kantelsysteem. Ook de hangmappenkasten van Inofec zijn hiermee uitgevoerd. Hierdoor kun je niet meer dan één lade tegelijk openen. Mocht je namelijk meerdere lades tegelijk openen, dan zal de kast door het gewicht van de dossiers naar voren kantelen. Wat ook handig is, zijn de labels aan de voorzijde van alle lades. Zo kun je aangeven wat de inhoud per lade is. De meeste dossierkasten zijn geschikt om zowel A4 als folio hangmappen in te bewaren. Folio hangmappen zijn net een slag groter dan A4 hangmappen. Ook de Inofec dossierkasten zijn geschikt voor het archiveren van A4 en folio hangmappen. Iedere lade is namelijk voorzien van een breedtegeleider waarmee je zelf de gewenste afstand kunt bepalen.

Mocht je momenteel op zoek zijn naar voordelige dossierkasten, dan maak ik je graag attent op een aantrekkelijke aanbieding. De webshop ArchiefKast.com biedt alle Inofec dossierkasten momenteel aan met een korting van 10%. Deze aanbieding is geldig tot en met maandag 4 maart 2013. Bovendien worden deze dossierkasten gratis geleverd én gemonteerd. Je hebt er zelf dus geen omkijken meer naar.

 

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels