Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Versterk je merk met kantoorinrichting: 4 tips

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Versterk je merk met kantoorinrichting: 4 tips

De uitstraling van een kantoorpand en kantoorinrichting is super belangrijk voor het merk en imago van je organisatie. Het is het dat mensen zien en dient als een soort visitekaartje. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten als het gaat om de uitstraling? Wij geven je vier tips!

1. Let ook op de buitenkant van het kantoorpand

Niet alleen is de inrichting van een kantoorpand van belang. Ook de buitenkant telt mee! De buitenkant is het eerste wat (potentiële) klanten zien. Zorg er daarom voor dat de bedrijfsnaam van je organisatie of bedrijf duidelijk is weergegeven op een gevel of bord. Tevens kun je ook meteen wat extra promotie maken door bijvoorbeeld vlaggen of banners te plaatsen.

2. Laat de voordeur uit het oog springen!

Maak van de weg naar de voordeur iets bijzonders. Wees hierin creatief! Plaats bijvoorbeeld leuke opvallende tuinborden, vlaggen of leuke weetjes over het bedrijf langs de route. Zo heb je meteen een invalshoek om het gesprek met een klant op gang te brengen en het ziet er nog eens leuk uit ook!

3. Voeg decoratie aan de kantoorinrichting toe

Heb je op kantoor, een saaie, kale muur? Kleed het aan met leuke spontane foto’s! Voeg aan de kantoorinrichting emotie toe door teamfoto’s te gebruiken. Een andere optie is om bijvoorbeeld een wall of fame te creëren (afhankelijk van de business waarin je zit) of bijvoorbeeld de geschiedenis van het bedrijf te laten zien met oude foto’s. Ook kun je het kantoor verder leuk inrichten met decoratieve items. Zit je bijvoorbeeld in de muziekindustrie? Kleed dan het pand verder aan met bijvoorbeeld piano’s en gitaren. Zo gaat de bedrijfscultuur pas echt leven!

4. Zorg voor een aangename wachtruimte

Heb je het weleens meegemaakt dat klanten precies op tijd zijn? Vaak zijn zij óf te vroeg óf te laat! Een goed gestyle wachtruimte is dan van belang. Zorg voor comfortabele stoelen, een kop thee of koffie met wat lekkers en wat magazines of folders. Zo maak je het wachten een stuk aangenamer!

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels