Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Vergaderen anno nu: van whiteboard naar Magic-Chart

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Vergaderen anno nu: van whiteboard naar Magic-Chart

Er wordt op ieder kantoor bijna dagelijks vergaderd. Met methodes als brainstorming en scrum gebeurt dit zelfs steeds vaker. Om een duidelijk overzicht te krijgen van wat er tijdens de vergadering wordt besproken, wordt er vaak een flipover, whiteboard of glassboard gebruikt. Die zijn echter niet altijd voorhanden. Heel vervelend als je juist agile probeert te werken en ook wel eens spontaan bijeenkomt. Er is echter een oplossing. De statische folies van Magic-Chart. Nog nooit van gehoord? Lees dan snel verder!

Magic-Chart zorgt ervoor dat je altijd en overal een schrijfoppervlak bij de hand hebt. Ook als er geen flipover, whiteboard of glassboard in de ruimte is. Magic-Chart is een statische folie die op bijna elk oppervlak blijft plakken, namelijk hout, beton, glas en behang. Je hoeft deze folie dus niet vast te klikken of lijmen. Hierdoor is de folie gemakkelijk te verwijderen zonder sporen achter te laten. Ideaal voor spontane meetings en brainstormsessies!

Kies je favoriete folie

Om je vergadering toch het gevoel te geven van een ‘ouderwetse’ meeting, biedt Magic-Chart verschillende soorten folie aan. Alle folies bootsen een ander traditioneel vergaderbord na. Zo is er een witte folie die doet denken aan een whiteboard en een zwarte folie voor een schoolbord effect. Voor wie zijn aantekeningen nog een beetje wil clusteren, is er ook een gerasterde folie die doet denken aan een flipover vel. Klaar met vergaderen? De folie is uitwisbaar, zodat je de folie gewoon kunt hergebruiken.

Magic-Chart Notes

Tijdens het brainstormen is het fijn als iedereen zijn hersenspinsels kwijt kan en niet alleen degene bij de folie. Daarvoor zijn er de Magic-Chart notes: de verbeterde versie van de sticky note. Deze minifolies zijn net als de gewone folies statisch, waardoor ze gewoon op hout, beton, glas en behang blijven plakken. In tegenstelling tot een gewone sticky note, kun je deze notes blijven verplaatsen en herschrijven. Wanneer je er met een whiteboard marker op schrijft, zijn deze briefjes namelijk uitwisbaar. Bovendien maakt het niet uit aan welke kant van de folie je schrijft: je kunt beide kanten op dezelfde manier gebruiken. Magic-Chart Notes zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. In onderstaande video zie je hoe makkelijk je ze kunt gebruiken.

Vergaderen waar en wanneer je maar wilt

Door de statische folies kun je altijd en overal vergaderen. Ook als er geen vergaderborden of sticky notes aanwezig zijn. Het Magic-Chart Clearboard en de Magic-Chart Notes zijn zelfs uitwisbaar, waardoor je ze steeds opnieuw kunt gebruiken. Besluit je spontaan te gaan vergaderen of heb je een meeting op een onbekende locatie? Neem dan gewoon een Magic-Chart en een whiteboard marker mee en je weet zeker dat je tijdens de vergadering notities kunt maken. Ook voor het geven van workshops of presentaties zijn deze statische folies uitermate geschikt. Je hoeft niet steeds een nieuw vel te pakken of een zwaar schoolbord te verslepen. Je kunt gewoon een stuk statische folie ‘opplakken’ en aantekeningen maken en wegvegen wanneer jij dat wilt.

Je kunt de folies van Magic-Chart uiteraard gewoon via Inofec Kantoormeubelen bestellen. Ook de whiteboard markers om de folie mee te beschrijven vind je gewoon bij ons in het assortiment!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels