Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Van Agtmaal: over comfort en gezond werken

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Van Agtmaal: over comfort en gezond werken

Van Agtmaal is voor ons geen onbekende. Al eerder hebben we met elkaar samengewerkt. Enige tijd geleden namen zij contact met ons op over een gefaseerde herinrichting van hun te verbouwen kantoor in Oudenbosch. Vol enthousiasme is onze accountmanager Marcel aan de slag gegaan. Ben je benieuwd naar zijn aanpak? Lees dan verder in dit artikel.

Van Agtmaal

Aannemersbedrijf Van Agtmaal is gevestigd in Oudenbosch en is een veelzijdige en deskundige bouwer. Samen met onder andere gemeenten, woningcorporaties en beleggingsmaatschappijen werken ze aan diverse en uiteenlopende projecten. Nu hun eigen kantoorpand aan een verbouwing toe was, hebben we de handen ineengeslagen. We zijn aan de slag gegaan met de realisatie van de nieuwe ‘huiselijke’ sfeer met bijbehorend comfort zoals ze zelf voor ogen hadden.

 

Voor aannemersbedrijf Van Agtmaal moest de focus komen te liggen op een huiselijke sfeer en comfort

 

Gefaseerd verloop

Na een bezoek aan onze showroom werd duidelijk welke kant Van Agtmaal op wilde: door gebruik van verschillende kleuren een echte ‘huiselijke’ sfeer creëren. Daarnaast stonden comfort en gezond werken centraal. Hier hebben we bij het opstellen van de tekeningen, indelingen en samenstellingen natuurlijk rekening mee gehouden. “Omdat het om een gefaseerd project ging, zijn we de afgelopen tien maanden druk bezig geweest. In lijn met de verbouwingsvoortgang is het interieur langzaam naar wens gerealiseerd,” legt Marcel uit.

 

We hebben gewerkt met verschillende kleurencombinaties waaronder grijs, turquoise en lime groen

 

Actief werken

“Een belangrijk punt voor de realisatie van dit interieur was de gezondheid van medewerkers. We hebben daarom extra aandacht besteed aan de realisatie van zit-sta werkplekken én goede ARBO-bureaustoelen. Ook hebben we goed nagedacht over het ‘nut’ van iedere ruimte. Zo staat productiviteit voorop,” vertelt Marcel.

 

“We hebben zit-sta bureaus met bijpassende ARBO bureaustoelen geleverd. De akoestische scheidingswanden zorgen voor een prettige akoestiek in de verschillende ruimtes. Ook hebben we vergadertafels in donkere tinten geleverd met de comfortabele Fan vergaderstoelen in verschillende kleurencombinaties. De twee directiekamers hebben we ingericht met onder andere de prachtige Tunaofis tafels met eiken onderstel.”

 

Door het gehele pand zijn verschillende kleuren met elkaar gecombineerd, waaronder grijs, turquoise en lime groen. Dit geeft een warme en huiselijke uitstraling. Precies waar Van Agtmaal naar op zoek was.

 

In de vergaderruimtes hebben we gewerkt met de comfortabele Fan vergaderstoelen

 

De directiekamers hebben we ingericht met de stijlvolle Tunaofis tafels met opvallend eiken onderstel

 

Enthousiast

“Werknemers zijn erg blij met de nieuwe werkplekken. Vooral het dynamisch werken met verschillende zit-sta mogelijkheden valt goed in de smaak. Ook de huiselijke sfeer die inmiddels in het pand hangt, is iets waar Van Agtmaal ontzettend blij mee is. Wellicht dat dit project nog een vervolg krijgt, maar voor nu is vrijwel het gehele pand klaar,” sluit Marcel af.

 

 De verschillende nieuwe zit-sta mogelijkheden binnen het pand bevallen de werknemers goed

 

Verhuizen, verbouwen of herinrichten

Ga je verhuizen, verbouwen of is jouw kantoorpand toe aan een nieuwe inrichting? Zoek dan niet verder en laat je door ons begeleiden in het proces! Inofec helpt je van a tot z. Van het eerste ontwerp tot aan de definitieve oplevering. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels