Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Vakantietijd, berg je spullen veilig op in een kluis of brandkast

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Vakantietijd, berg je spullen veilig op in een kluis of brandkast

Aan het weer kunnen we het nog niet echt aflezen, maar de vakantietijd is weer aangebroken. De maanden juli en augustus gelden als dé 2 zomermaanden dat we massaal op vakantie gaan. Een periode waarin het op kantoor een stuk rustiger is en de bezetting vaak minimaal is. Je wilt echter wel met een veilig gevoel je werkplek achterlaten.

Natuurlijk gaat niet iedereen tegelijk op vakantie. Het werk gaat immers, weliswaar op een laag pitje misschien, toch gewoon door. Althans, dat is wel de bedoeling. Over het algemeen zijn er overdag altijd wel mensen aanwezig op kantoor. Toch geeft het een prettig gevoel wanneer je belangrijke documenten veilig achter slot en grendel liggen. Hiervoor kun je gebruik maken van een kluis of een brandkast.

Een kluis is zeer geschikt om je waardevolle eigendommen in op te bergen, zoals je laptop wanneer je deze niet meeneemt op vakantie. Maar ook vertrouwelijke documenten liggen veilig opgeborgen in een kastkluis. Deze kluizen zijn veelal eenvoudig af te sluiten door middel van een kwalitatief veiligheidsslot.

Wanneer je belangrijke documenten ook tegen een eventuele brand wilt beschermen, biedt een brandkast uitkomst. Brandkasten zijn uitgevoerd met een thermische isolatie waardoor uw documenten beschermd zijn tegen brand. Hoe beter de isolatie, hoe langer de brandwerendheid. Bijkomend voordeel van brandkasten is dat ze dankzij de gebruikte materialen ook inbraakwerend zijn. De brandwerende archiefkast van Inofec Kantoormeubelen bijvoorbeeld is uitgevoerd met een zogenaamde 5-puntssluiting. Dit wil zeggen dat de brandkast op maar liefst 5 punten sluit.

Wil je dus met een gerust hart op vakantie gaan, zorg er dan voor dat je eigendommen en documenten veilig zijn opgeborgen in een kluis of brandkast. Maar eigenlijk geldt dit natuurlijk het gehele jaar.

PS, laat wel een sleutel van de kast achter voor je collega en geniet van je welverdiende vakantie!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels