Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Uit de kast komen gezond, maar dan wel uit een knalroze kast!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Uit de kast komen gezond, maar dan wel uit een knalroze kast!

Uit de kast komen blijkt goed voor de gezondheid te zijn. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Montreal. Het zorgt voor minder stresshormoon en vermindert psychische klachten.

Uit het onderzoek bleek onder meer dat homo’s, lesbiennes en biseksuelen die nog in de kast zitten een verhoogd cortisolniveau (stresshormoon) en meer psychische klachten hadden. Een te hoog niveau van cortisol kan leiden tot gezondheidsklachten, zoals depressie. Bij homoseksuele mensen die al wel uit de kast was de psychische gezondheid vergelijkbaar met heteroseksuelen. De conclusie is dan ook dat het gezonder is om open te zijn over je seksuele geaardheid.

Nu zul je jezelf afvragen wat deze informatie te doen heeft met kantoormeubelen. Jaarlijks wordt er wereldwijd een Kom uit de Kast Dag georganiseerd. Deze dag heeft als doel om voor je seksuele geaardheid uit te komen. Vorig jaar heeft Inofec Kantoormeubelen haar steentje bijgedragen aan deze dag door een knalroze archiefkast te laten ontwikkelen. Deze actie werd online ondersteund door een ludieke twitteractie waarbij je kans kon maken op een knalroze archiefkast. Mede dankzij het succes van deze actie is deze knalroze archiefkast in het assortiment van Inofec opgenomen. Naar verwachting zal Inofec ook dit jaar weer inspelen op de Kom uit de Kast Dag.

Bron: Nu.nl

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels