Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Trakteer je secretaresse op een nieuwe bureaustoel!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Trakteer je secretaresse op een nieuwe bureaustoel!

Aanstaande donderdag 18 april is het weer Nationale Secretaressedag! Deze van oorsprong Amerikaanse traditie is ruim 20 jaar geleden over komen waaien naar Nederland. Deze dag is bedoeld om even stil te staan bij de toegevoegde waarde van je secretaresse voor je organisatie.

Veel bedrijven zetten hun secretaresses op deze dag in het middelpunt van de belangstelling door ze te trakteren op een mooie grote bos bloemen, een lekker etentje of een verwendagje in een wellness center. Stuk voor stuk mooie kado’s, maar niet blijvend. Inofec Kantoormeubelen speelt daar tijdens Secretaressedag met een leuke actie op in door de best presterende bureaustoel, de bureaustoel Raya, tegen een voordelige prijs aan te bieden.

Normaal kost deze bureaustoel €224,50 exclusief BTW. Nu betaal je slechts € 199,- exclusief BTW. In grote bedrijven en instellingen zijn vaak meerdere secretaresses werkzaam. Ook daarover is gedacht door Inofec, bij afname vanaf 4 stuks betaal je nog maar €185,- per bureaustoel. Ook zijn er diverse opvallend gekleurde vergaderstoelen en kantinestoelen in de aanbieding voor wat meer kleur in het kantoor. Uit een eerder blog blijkt immers dat kleur invloed heeft op de creativiteit van mensen. Dus wil je je secretaresse in het zonnetje zetten op Secretaressedag, trakteer haar dan, naast die mooie bos bloemen, op een nieuwe (bureau)stoel.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels