Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Top 5 kantinestoelen van Inofec Kantoormeubelen

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Top 5 kantinestoelen van Inofec Kantoormeubelen

We hebben al eerder een blog geschreven over waarom het zo belangrijk is om samen met je collega’s te lunchen. En niet achter je bureau, maar gezamenlijk in de kantine. Even een andere omgeving waar je tot rust kunt komen en ook andere collega’s kunt ontmoeten die je anders misschien niet zo snel spreekt of tegenkomt op kantoor.

Een goed ingerichte kantineruimte is hiervoor wel een pré. Met een paar kantinetafels en leuke gekleurde kantinestoelen kom je al een heel eind. Kijk bijvoorbeeld eens naar de door Inofec ingerichte kantine van de firma Vekoma. De combinatie van hoge en lage tafels geven de ruimte een speelse indeling. En door de kantinestoelen niet in één kleur te kiezen, maar juist door 3 of 4 verschillende kleuren met elkaar af te wisselen, geven de kantine een warme en sfeervolle uitstraling.

Dat je voor een leuke kantine inrichting niet de hoofdprijs hoeft te betalen, bewijst onze top 5 kantinestoelen. Voor ieder budget zijn namelijk wel passende kantinestoelen te vinden.

1. Cool
De kantinestoel Cool is een stevige en voordelige stoel die leverbaar is in een aantal frisse kleuren. Het materiaal waaruit deze kantinestoel is vervaardigd is polypropyleen. Dit maakt de stoel ook geschikt voor buitengebruik. Dus mocht je het terras naast de kantine in dezelfde stijl in willen richten, dan is dat met deze stoel heel goed mogelijk. De prijs van deze ‘coole’ kantinestoel bedraagt €49,50 exclusief BTW.

2. Sting
De kantinestoel Sting is voorzien van een fraai slede onderstel in het chroom. De zitting en rugschaal zijn uitgevoerd in kunststof en daardoor gemakkelijk schoon te maken. Mocht je de kantine een keer voor andere doeleinden willen gebruiken, dan stapel je deze stoelen eenvoudig op. Ook de sledestoel Sting is in meerdere kleuren leverbaar en kost slechts €50,50 exclusief BTW.

3. Tremo
Een zeer populaire en veel toegepaste kantinestoel is de stoel Tremo, zo ook in de al eerdere genoemde kantine van Vekoma. Deze kantinestoel kost €91,50 exclusief BTW en is te leveren in frisse kleuren zoals groen, oranje en blauw, maar ook in hoogglans wit. De zitschaal is vervaardigd uit één stuk en biedt veel zitcomfort. De stoel is voorzien van een stevig elegant 4-poots onderstel in het chroom.

4. Opal
De kantinestoel Opal is een prettige stoel die niet alleen als kantinestoel goed uit de verf komt, maar ook prima in te zetten is als vergaderstoel. Dankzij de ruime zitschaal biedt deze stoel goed zitcomfort. De kantinestoel Opal is tot 5 stuks stapelbaar en kost €101,50 exclusief BTW. Bij de stapelstoel Opal heb je een keuze aan kleuren, is (zijn) er altijd wel één (of meerdere) passende kleur(en) te vinden die matchen bij de rest van je inrichting.

5. Barkruk Tremo
Tegenwoordig zie je het gebruik van barkrukken ook steeds meer terug in een bedrijfsrestaurant of –kantine. Eén van onze toppers is de barkruk Tremo, een stevige barkruk en bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd, vanaf slechts €132,50 exclusief BTW. De barkruk is goed te combineren met de kantinestoel Tremo. Ook is deze barkruk gecombineerd met een statafel geschikt voor vergaderingen op hoogte.

Zoals bovenstaande top 5 kantinestoelen laat zien, hoeft een leuke inrichting voor je kantine niet duur te zijn. Het is maar net hoe gek je het zelf wilt maken.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels