Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Too cool for school gadgets

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Too cool for school gadgets

Voor het onderwijs zijn allerlei leuke gadgets beschikbaar, zowel voor leraren en docenten als voor leerlingen en studenten. Veel van deze gadgets met een dikke knipoog, maar ze blijven leuk. Daarom delen we ze graag met je. Onze favoriet is in ieder geval de old school typemachine, oud en nieuw gecombineerd.

Old school typmachine
Laat oude tijden herleven, en bouw een iPad om tot een old school typmachine. Voor gebruikers die van de moderne technieken houden, maar toch een hang naar vroeger hebben. Het beste van twee werelden.

Prijs: op aanvraag
www.austin-yang.com

Digital pot
Ook zo’n moeite met planten in leven houden op school? Deze plant ‘praat’ met je, en geeft aan wat hij wil. Pictogrammen op de display laten zien in welke conditie de plant verkeerd, en of water gewenst is. Oplaadbaar via usb.

Prijs: op aanvraag
www.yankodesign.com

Cramp Free Pen

The Cramp Free Pen
Veel schrijven betekent soms ook wel eens kramp in je handen. Niet met deze pen. Hij wordt niet voor niets de ‘The Cramp Free Pen’ genoemd. Het is even wennen, maar daarna wil je niet meer anders.

Prijs: $ 19,95
www.hammacher.com

Dine Ink

Dine Ink
Klaar om te lunchen, maar geen bestek bij de hand? Geen nood! Pak een paar balpennen en gebruik de Dine Ink-set, daarmee heb je altijd bestek bij de hand als er pennen in de buurt zijn.

Prijs: $ 14,98
www.amazon.com

Ostrich Pillow
Even helemaal genoeg van je collega’s en drukte? Dan trek je je toch even lekker terug in de Ostrich Pillow! Het ziet er wat vreemd uit, maar dit ding is lekker zacht én functioneel: je bent even helemaal in je eigen wereld.

Prijs: € 80,-
www.studiobananathings.com

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels