Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Tips om een flexibele werkplek eigen te maken

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Tips om een flexibele werkplek eigen te maken

Een vaste werkplek eigen maken is vrij eenvoudig. Je maakt immers altijd gebruik van dezelfde werkplek, waardoor het anderen niet stoort wanneer je er items van persoonlijke waarde op plaatst, zoals bijvoorbeeld een fotolijstje. Dit ligt bij flexwerkplekken uiteraard anders. Hier wisselen de gebruikers dagelijks. Maar hoe kun je er dan toch voor zorgen dat je werkplek een beetje eigen wordt? Op een plek waar je jezelf thuis voelt, ben je immers productiever.

- Zodra je een werkplek hebt uitgezocht voor die dag, stel je eerst de bureautafel op de gewenste werkhoogte in. En aansluitend doe je hetzelfde met je bureaustoel. Juiste zithoogte, juiste zitdiepte, armleggers goed ingesteld. Een juiste instelling van het meubilair, draagt immers bij aan het plezier in het werk.

- Berg je persoonlijke items op in je ladeblok of rolcontainer die je dagelijks meeneemt naar je werkplek. Zo heb je altijd wat leuke items bij je om je werkplek mee op te fleuren.

- Bij flexwerkplekken wordt vaak gebruik gemaakt van opzetwanden, vooral in een grote kantoortuin. Deze zorgen immers voor een demping van het geluid. Een dergelijke wand leent zich er uitstekend voor om hier wat foto’s op te prikken.

- Ben je gehecht aan groen op kantoor, neem dan een plant van thuis mee naar je flexwerkplek. Misschien is een kunstplant is dit geval dan wel wat praktischer dan een echte plant.

- Presteer je beter met goede muziek op de achtergrond, zorg dan dat je altijd je favoriete muziek bij je hebt. Neem je iPod mee of stel je favoriete playlist samen in Spotify.

- Tenslotte, bring your own device, dus ook je eigen koffiemok!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels