Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Tips om de zomer op kantoor te overleven

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Tips om de zomer op kantoor te overleven

Ga je deze zomer niet op vakantie, maar ga jij pas van de zon genieten na het seizoen of ben je al geweest? Geen nood, je bent niet de enige! Wij geven je vijf tips om de zomer op kantoor te overleven.

Het is natuurlijk super frustrerend als het buiten lekker weer is en als jij binnen op kantoor zit te werken. Je wil niks liever dan naar buiten gaan, terrasjes pakken of zelfs naar het strand gaan. Maar helaas, jij moet gewoon werken! Maar dat betekent dat je niks leuks mag doen op kantoor, toch?

1. Tropenrooster

Als het echt heel warm is, kun je vragen of er een tropenrooster gemaakt kan worden. Begin bijvoorbeeld om 7 uur en zo kun je ’s middags nog een paar uurtjes genieten van de zon. Want eerlijk is eerlijk: niemand heeft zin om ’s middags op kantoor te werken als je ziet dat het buiten stralend weer is, toch?

2. Blokje om

Het is sowieso verstandig om iedere dag even een korte wandeling te maken buiten, maar als het mooi weer is, is dat natuurlijk helemaal lekker. Zet je zonnebril op en loop even een klein rondje samen met je collega’s. Even de benen strekken en het is ook nog eens gezellig. Je kunt er ook voor kiezen om te vergaderen in de buitenlucht. Misschien staat er wel een tafel waar je aan kunt zitten, of als je overleg hebt met iemand, kun je dit ook al wandelend doen!

3. IJsjes en vrijmibo

Warm weer betekent ijsjes! Haal een paar dozen waterijs en deel deze uit aan je collega’s. Daar zullen ze blij mee zijn! Ook kunnen de vrijmibo’s verplaatst worden naar buiten en naar het terras. En misschien mogen jullie wel een uurtje eerder weg van je baas om extra lang te kunnen genieten van het mooie weer!

4. Rustig aan

De zomerperiode is vaak een rustige periode op kantoor. Je kunt ervoor kiezen om je helemaal uit de naad te werken, omdat er niemand anders is, maar aan de andere kant: je voorstellen en plannen worden waarschijnlijk toch niet gelezen, omdat er toch verder niemand aanwezig is. Nu kun jij misschien ook even wat rustiger aan doen en klusjes doen waar je eerder in het jaar niet aan toekwam.

5. Accepteren

Accepteer het feit dat jij gewoon moet werken in de zomer. Je kunt je er de hele tijd druk om maken en het blijven herhalen, maar beter wordt het toch niet! Jij zit gewoon iedere dag op kantoor te zwoegen, terwijl heel Nederland (of dat gevoel heb je in ieder geval) vakantie heeft. Maar een voordeel: jij bent al op vakantie geweest of jij moet nog gaan! En dan is iedereen weer aan het werk.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels