Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Tips: kerstversiering op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Tips: kerstversiering op kantoor

De feestdagen staan weer voor de deur! Hoe leuk is het dan om het kantoor een kerst touch te geven met kerstversiering en andere gezellige accessoires? In dit blog geven we je tips voor kerstversiering op kantoor. Met deze kerstdecoratietips kun je jouw kantoor op een originele en kleurrijke manier onderdompelen in de kerstsferen.

Kerstdecoratie hoeft niet altijd veel moeite en tijd te kosten. Met een paar leuke kerstaccessoires kom je al een heel eind! Bovendien wordt kerstversiering op de werkvloer vaak gewaardeerd door klanten en werknemers. Zo laat je als werkgever zien dat je tijd steekt in deze details. It’s the season to be jolly!

Kerstversiering bij de receptie

Kerstrozen zijn super geschikt om de kantoorruimte kleur te geven. Als je ze bij de receptie zet, zijn je klanten ook meteen in de kerststemming! Kleine details zijn vaak al voldoende voor een instant kerstsfeer: zet bijvoorbeeld een grote glazen vaas vol met gekleurde kerstballen bij de entree, vlakbij de receptiebalie of in de wachtruimte. Ook kerstlichtjes doen het altijd goed. Maak een schotel met kerstballen erin, leg er een lichtsnoer in en je hebt al een erg feestelijk resultaat.

Kerstboom op kantoor

Het is natuurlijk mogelijk om een volledig versierde kerstboom weg te laten zetten op kantoor. Hoe leuk is het echter om samen met je collega’s de kerstboom op te tuigen? Zet slingers, ballen en lichtjes klaar of vraag of iedereen zijn eigen kerstballen en versieringen meeneemt. Zo krijg je een bonte boom, maar zo is hij wel uniek en persoonlijk. Het samen optuigen van de kerstboom is bovendien goed voor de teamspirit!

Werk je op een groot kantoor met veel werknemers? Zet dan op iedere afdeling een kerstboom of plaats een hele grote boom in de ontvangstruimte. Tip: laat iedereen briefjes schrijven met tips, inspirerende quotes of dingen waar ze dankbaar voor zijn en hang ze op in de boom. Zo krijg je een boom vol met lichtjes en witte briefjes. Dat ziet er niet alleen erg leuk uit, maar je ontvangt waarschijnlijk ook nog goede feedback voor het bedrijf!

Kerstkaarten

Stuur jij kerstkaarten namens je bedrijf dit jaar? Dan is het waarschijnlijk dat je zelf ook kerstkaarten ontvangt. Zorg ervoor dat ze niet linea recta de papierbak in gaan, maar hang ze aan een lijn met knijpers of plak ze met washitape aan de muur en creëer een wall of Christmas cards! Zo kunnen andere werknemers de kerstgroeten ook bekijken en het ziet er bovendien gezellig uit. Ook leuk: stop de kerstkaarten in een grote glazen vaas met lampjes erin. De kerstversiering zorgt voor een echte kerstsfeer op kantoor!

Kerstborrel

Een kerstfeest is niet compleet zonder een kerstborrel! Organiseer op de vrijdag voor kerst een gezellige borrel voor je werknemers en collega’s. Zorg voor lekkere hapjes met cocktailprikkers met een ster of kersboom erop en zorg ervoor dat de ruimte waar je de borrel gaat geven feestelijk is versierd. Je kunt ook all the way gaan door een kersttafel met allerlei lekkere kersthapjes te plaatsen. Denk aan zuurstokken, chocolade kerstmannen, koekjes in de vorm van kerststerren en allerlei hartige hapjes met feestelijke prikkers erin. Vergeet ook de kerstcocktails, warme chocolademelk met rum en glühwein niet! Proost op de feestelijke decembermaand en blik vooruit naar een nieuw jaar vol kansen en mogelijkheden.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels