Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Tabletgebruik zorgt vaak voor een ongezonde werkhouding

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Tabletgebruik zorgt vaak voor een ongezonde werkhouding

Steeds meer bedrijven gaan over op het gebruik van een tablet in plaats van een laptop of een pc. Een tablet brengt vele voordelen met zich mee, waaronder het mobiele werken. Maar werken op een tablet zorgt vaak voor een ongezonde werkhouding. Werknemers klagen meer over nek- en rugklachten, omdat zij vaak gebogen aan het werk zijn. Er zijn een aantal oplossingen om toch met een gezonde werkhouding je tablet te gebruiken.

Zet je tablet in een hoek

Veel werknemers die een tablet gebruiken leggen de tablet plat op tafel. Hierdoor staan je nek en rug krom, waardoor er hier klachten ontstaan. Zet je tablet in een hoek. Er zijn standaards te verkrijgen die je tablet in een hoek zetten. Typ je veel op een tablet, dan kun je er ook een los toetsenbord bij nemen. Dit zorgt er ook voor dat je een meer rechte werkhouding aanneemt.

Verander regelmatig van houding

Wat eigenlijk voor ieder apparaat geldt, is dat je regelmatig van houding moet veranderen. Door je houding te veranderen belast je niet telkens dezelfde spieren. Je kan dit doen door om het kwartier of half uur van zithouding te veranderen. Maak regelmatig een loopje in je kantoor of haal wat koffie voor je collega’s.

De perfecte werkplek

Inofec Kantoormeubelen heeft een perfecte werkplek voor de tabletgebruikers in haar assortiment. De mPosition is een bureaustoel en bureautafel ineen. De mPosition is uitgerust met een houder waarop u de tablet kunt zetten. De bureaustoel kunt u rechtop zetten, maar ook in een ligstand. De verstelbare hoofdsteun en lendesteun ontlasten uw nek en rug.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels