Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Suit Up: hippe bedrijfskleding, hip kantoorpand

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Suit Up: hippe bedrijfskleding, hip kantoorpand

Voor Suit Up gingen we aan de slag met de inrichting van hun nieuwe kantoorpand in Breda.

Suit Up

Suit Up maakt moderne bedrijfskleding voor bedrijven. Wil je als werkgever dat jouw werknemers  modieus voor de dag komen? Dan moet je bij Suit Up zijn! Het is de missie van het bedrijf om bedrijfskleding ‘hip’ te maken. Bij hippe bedrijfskleding hoort natuurlijk ook een hip kantoorpand. Toen het bedrijf besloot om van Etten-Leur naar een nieuw pand in Breda te verhuizen nam een oud Inofec collega (die nu voor Suit Up werkt) contact met ons op. Toen is het balletje gaan rollen en is Inofec adviseur Laurence met dit project aan de slag gegaan.

Centraal kookeiland Suit Up

Zien, voelen, beleven

“Suit Up had zelf al een architect in de arm genomen die een ontzettend mooi ontwerp heeft gemaakt. Goed doordacht, met beleving en klantervaring als basis. Wij zijn daarna aan de slag gegaan met de verschillende werkplekken, een mooie eikentafel en barkrukken. Vooraf hebben we de wensen en behoeften in kaart gebracht. Wat vinden ze belangrijk en hoe wordt er gewerkt? Zo zijn we het plan verder uit gaan werken”, legt Laurence uit.

In het pand van Suit Up is een heuse showroom ontwikkeld met alle uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van bedrijfskleding. Een belangrijk element in het totaal ontwerp, op deze manier kunnen klanten écht zien, voelen en beleven.

Suit Up vergadertafel met eiken topblad

Multifunctionele werk- en vergaderplekken

“In de verschillende ruimtes hebben we slingerverstelbare dubbele werkplekken geplaatst. Zo kan er gemakkelijk en flexibel gewerkt worden, afhankelijk van de wensen van de werknemers. Deze werkplekken hebben we gecombineerd met de bureaustoel LightUp, bijpassende akoestische schermen en kabelmanagement voor een strakke uitstraling.

Voor de vergaderruimte is gekozen voor de Fan vergaderstoel, één van onze meest populaire vergaderstoelen. Ook hebben we prachtige eikentafels en barkrukken van het merk Hay geleverd. Soms hebben we een prominente sturende rol, voor dit project wisten ze bij Suit Up precies wat ze wilden. Dat is een leuke afwisseling”, vertelt Laurence.

Werkplekken wit-wit slingerverstelbaar Suit Up

Lunchruimte Suit Up

Eindresultaat om trots op te zijn

Het project is soepel en naar tevredenheid verlopen. En het eindresultaat mag er zijn! “Toen er last minute een wijziging in de bar werd gemaakt waren er wel plots 7 barkrukken over. Toeval wil dat wijzelf op dat moment bij Inofec onze showroom aan het vernieuwen waren. Deze krukken kwamen bij ons helemaal tot hun recht , haha. Eind goed, al goed dus”, lacht Laurence.

Suit Up Corporate Fashion Breda

Ook verhuizen, verbouwen of vernieuwen?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van jouw (nieuwe) bedrijfspand? Wij helpen en adviseren bij een verhuizing, verbouwing of vernieuwing van jouw kantoor. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden! Inofec helpt je graag: van advies en inrichting tot aan meubilair.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels