Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Stijlvol rust brengen op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Stijlvol rust brengen op kantoor

Ook het opbergen en archiveren van documenten op kantoor evolueert. Er wordt steeds meer gedigitaliseerd, echter staat dat nog niet in verhouding tot alle papieren archieven die nog bij vele bedrijven te vinden zijn. Het design en de uitstraling van kantoorkasten wordt steeds belangrijker.

Om rust te creëren is het van belang om met meerdere aspecten rekening te houden. Drie belangrijke aspecten zijn; een opgeruimde werkomgeving, de uitstraling van het kantoormeubilair en zo min mogelijk geluidshinder ondervinden van de dagelijkse omgevingsgeluiden op kantoor. Het toepassen van een akoestische schuifdeurkast biedt een oplossing voor deze aspecten. Een stijlvol vormgegeven kast die buiten het op een zeer nette manier opslaan van documenten, ook nog eens een akoestische werking heeft waardoor er minder hinder zal zijn van de omgevingsgeluiden van collega’s en apparatuur.

Het opslaan van papieren documenten wordt door veel mensen gezien als een rommelige oplossing. Daardoor gaat de ontwikkeling in kantoorkasten ook steeds verder. De werkplek in zijn algemeen is iets waar steeds meer aandacht aan wordt besteed qua design en praktische toepassingen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het goed wegwerken van kabels of de clean desk policy die vele bedrijven er op na houden. Kantoorkasten zijn daar een belangrijk onderdeel van doordat deze moeilijk uit het zicht te zetten zijn. De vormgeving van de kast zal dus steeds vaker afgestemd worden op de rest van de kantoorinrichting en -toepassing.

Akoestische schuifdeurkasten hebben veel belangrijke toepassingen in zich. Zo zijn ze stijlvol vormgegeven, hebben een akoestische werking op kantoor en schuifdeuren, waardoor ze net als roldeurkasten geen onnodige ruimte in beslag nemen op kantoor, doordat de deuren niet open slaan maar open schuiven. Dit komt de effectieve kantoorruimte ten goede.

 

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels