Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Stahulp: de 3 beste modellen op een rij

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Stahulp: de 3 beste modellen op een rij

Al eens vanaf een stahulp gewerkt of nog nooit van deze kantoorstoel gehoord? In dit blog lees je alles over de 3 beste stahulpen van Inofec Kantoormeubelen.

Al eens vanaf een stahulp gewerkt? Of heb je eigenlijk nog nooit van dit kantoormeubel gehoord? Een zit-stahulp is een kantoorstoel die je ondersteunt tijdens het staand werken achter een zit-stabureau. Deze kantoormeubelen zijn de oplossing om het langdurig zitten op de werkplek te doorbreken. We zitten in Nederland namelijk veel te lang en bewegen te weinig. En dat terwijl zitten ook wel wordt omschreven als ‘het nieuwe roken’. Afwisselend zittend en staand werken is de oplossing om dit probleem op te lossen. Benieuwd hoe je dat precies kunt doen? Wij hebben de 3 beste stahulpen van Inofec voor je op een rij gezet!

 

1. Dynamisch zitten met zit-stahulp Muvman

Zit-stahulp Muvman is ideaal voor iedereen die een dynamische zithouding wil aannemen. Hij is namelijk te verstellen van 60 centimeter tot 93 centimeter hoogte. Stel de Muvman zo in, dat je stevig met je voeten op de vloer kunt staan. Op deze manier kun je je benen goed op spanning houden tijdens het zitten. Dit zorgt voor sterkere spieren, waardoor de kans op klachten door langdurig zittend of staand werken wordt verkleind.

Muvman is niet alleen goed voor je werkhouding, het is ook nog eens een ware eyecatcher op kantoor! Dit design exemplaar is verkrijgbaar in stijlvol zwart of koel antraciet met blauw. Bekijk of bestel Muvman hier direct in onze webshop.

Aeris Muvman Stahulp

Kies voor een design stahulp met de stijlvolle Muvman

2. Sway: de ultieme stakruk

Stakruk Sway doet zijn naam eer aan. Door de bewegende standpijp sway je op deze hoge kruk een beetje heen en weer. Om dat te voorkomen zet je je voeten stevig op de vloer. Zo neem je automatisch weer een gezonde, dynamische werkhouding aan. En dat is ook precies waar een stahulp voor bedoeld is!

De hoogte van Sway is gemakkelijk te verstellen van 66 tot 91 centimeter. Zo kan iedereen deze stakruk op de juiste hoogte instellen en gebruiken. Meer informatie over deze stakruk Sway vind je in onze webshop. Of neem contact op met een van onze adviseurs via 0165 - 560 542.

Sway Girsberger

‘Sway’ vanaf deze dynamische stakruk

3. Kies de beste InoW stahulp

Last but not least is er de InoW serie met verschillende stahulpen van ons eigen merk.

Stahulp InoW1 is een hoge stoel met rugleuning. Ideaal als je langdurig staand moet werken. InoW1 is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, groen en zwart. Zo past de stoel binnen ieder kantoorinterieur.

Een stahulp met een kleinere opstaande rugleuning is InoW2. Deze zit-stahulp beschikt net als de andere InoW modellen over 5 chromen poten met een ring eroverheen. Hierop kun je comfortabel je voeten plaatsen.

Tot slot is er stakruk InoW14. Deze kruk heeft een comfortabel gevormde zitting voor het beste zitcomfort. Alle InoW stahulpen beschikken over glijdoppen onderaan de poten, zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen.

Neem voor meer informatie over de InoW-serie contact op met een van onze adviseurs.

Inofec Stahulp InoW14


Op stahulp InoW1 zit je extra comfortabel door de rugleuning

 

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels