Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

SDW betrekt nieuw kantoorpand met kantoormeubelen van Inofec

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
SDW betrekt nieuw kantoorpand met kantoormeubelen van Inofec

Inofec Kantoormeubelen heeft de gehele inrichting van het nieuwe kantoorpand van SDW mogen voorzien. SDW is een organisatie die zowel kinderen en jongeren als volwassenen ondersteunt met lichte tot complexe zorgvragen. Deze mensen willen hun zelfstandigheid en talenten ontwikkelen, waardoor zij het leven kunnen leiden zoals zij dat zelf graag willen. SDW biedt hiervoor ondersteuning op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Het bedrijf heeft ons verzocht de kantoorinrichting van het nieuwe pand te verzorgen dat zij medio 2015 betrokken hebben.

Lichte kleuren en pasteltinten zorgen voor huiselijke sfeer
De nieuwe kantoorinrichting van SDW kenmerkt zich door de vele lichte kleuren en pasteltinten die zijn toegepast. Dit ziet u in alle ruimtes terug. Hierdoor stralen de diverse kantoortuinen, concentratiewerkplekken en vergaderruimtes een huiselijke sfeer uit. Ook de toegepaste wandvisuals, beplanting en accessoires dragen hieraan bij. En dat is uiteraard, gezien de branche waarin SDW werkzaam is, de zorgverlening, een belangrijk argument waarom de keuze hierop gevallen is.

SDW-3

De kantoortuinen zijn allen voorzien van flexwerkplekken in het wit-wit, dus een wit onderstel met een wit topblad. Daarbij heeft iedere kantoortuin echter weer zijn eigen pastelkleur, waarop ook de kleur van de Dutchcreen opzetwanden op de bureautafels is afgestemd. In het blauwe kantoor dus blauwe opzetwanden, in het groene kantoor groene wanden en in het zalmroze kantoor opzetwanden in de kleur zalmroze. Ook alle kasten, zoals de draaideurkasten, akoestische schuifdeurkasten, lockerkasten en postvakkenkasten zijn volledig uitgevoerd in het wit. De stoelen die onder meer geleverd zijn, zijn de zeer comfortabele Fan stoelen. Bij SDW uitgevoerd in wit kunstleer met een chromen 4-poots onderstel, maar de Fan stoelen zijn in diverse uitvoeringen en kleuren te bestellen. Inmiddels hebben de medewerkers met veel enthousiasme hun intrek genomen in het nieuwe kantoorpand en werken zij dagelijks met veel plezier op hun nieuwe werkplek.

SDW-26

Mochten wij u geïnspireerd hebben met deze sfeerbeelden, kijk dan gerust op onze site voor meer inspiratie en gerealiseerde projecten. Of neem direct contact op met onze afdeling verkoop voor het maken van een vrijblijvende afspraak of een bezoek aan één van onze showrooms.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels