Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Roze & beige: de trendkleuren van 2018

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Roze & beige: de trendkleuren van 2018

Gebruik roze & beige op kantoor en ga mee met de trends van 2018. In dit blog vertelt het designteam van Inofec Kantoormeubelen hoe de kleuren toegepast kunnen worden op kantoor en wat de voordelen zijn van het gebruik van de kleuren. Met de tips van de stylisten is jouw werkplek klaar voor 2018.

Roze & beige trend! In ons vorige blog kon je al lezen dat de denimtint indigo het helemaal wordt in 2018. Maar er zijn meerdere trends. Zo ziet het designteam van Inofec Kantoormeubelen pastel roze & beige ook als kleur trend voor 2018. In dit blog lees je alles over het toepassen van deze kleuren op kantoor.

Roze trend

Roze is dus weer helemaal van nu, maar dan wel in pasteltinten. In de voorgaande jaren zagen we veel hardroze die als accentkleur werd toegepast. Maar fluorroze en coral is echt passé.

Pastelkleuren doen het natuurlijk altijd goed en zien we terug in gebouwen, eten, bloemen en zelfs logo’s van goede doelen. Pastel roze en beige mogen we nu dus ook op kantoor gebruiken! Roze is een lichtrode kleur en straalt charme en beleefdheid uit en is dus een zeer geschikte kleur voor op kantoor.

Beige is een naam die wordt gebruikt voor heel lichte kleuren bruin. Denk aan verschillende tinten zand. Deze kleur is goed te combineren met pastel roze en zorgt voor een zachte, knusse uitstraling.

Trendkleur als grondtoon

Pastel roze en beige gaan we niet alleen terug zien in stofferingen van meubels en accessoires maar ook als kleur op de muur. Beige en zachtroze als Millenialpink en poederroze zijn hierin echte trendkleuren voor 2018. Deze worden ook echt als grondtoon gebruikt. Dit zijn kleuren van natuurlijke materialen als riet, touw, wol, linnen en katoen. Het zorgt dus niet alleen voor een knusse uitstraling, maar ook een natuurlijke.

Roze en beige op kantoor

Beide kleuren zien we dus terug in verschillende tinten en worden op verschillende manieren toegepast in het interieur. Benieuwd hoe je dit op jouw kantoor kan toepassen? Ons designteam geeft je een paar tips.

roze en beige op kantoor

De kleur trends toepassen op kantoor

Ga helemaal on-trend en kies voor een totale make-over en gebruik pastel roze als grondtoon. Verf een van de muren pastel roze en de rest bijvoorbeeld een licht beige tint. Gebruik vervolgens een mooie houten vloer en linnen gordijnen voor het ultieme natuurlijke, knusse gevoel die de kleuren uitstralen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om roze en beige als extra kleur in het interieur toe te passen. Door de natuurlijke aard van de kleuren zijn deze eenvoudig te combineren met bijna alle andere kleuren. Hiermee krijgt het huidige interieur een nieuwe look en een natuurlijke uitstraling. Ideaal voor ruimtes waar concentratie van belang is.

Interieuradvies van Inofec Kantoormeubelen

Pastel roze en beige tinten doen het zeker goed op kantoor door de natuurlijke uitstraling. Het zorgt voor rust en charme. Niet voor niets zijn de interieurstylisten van Inofec fan van deze kleuren en raden zij het zeker aan om deze toe te passen op jouw kantoor. Neem voor een persoonlijk kleuradvies voor jouw kantoor contact op met ons designteam!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels