Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Ons kerstcadeau: 3 tips voor de kerstmailing

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Ons kerstcadeau: 3 tips voor de kerstmailing

December is dé maand om te pieken. Daarom geeft de redactie van Inofec Kantoormeubelen 3 tips voor je kerstmailing waarmee dat zeker gaat lukken!

Sinterklaas is het land uit en dus haalt iedereen de kerstboom in huis. Met nog maar een paar weken voor kerst is ieder bedrijf druk bezig met zijn kerstacties en uitingen. Eén van de belangrijkste uitingen tijdens de drukke decembermaand is natuurlijk de kerstmailing. Dé manier om je klanten en relaties in de kerststemming te brengen. Ons kerstcadeau deze periode is een overzicht van de 3 belangrijkste tips voor de kerstmailing. Pak je cadeau hieronder dus maar snel uit!
 

1. Creëer de ultieme kerstsfeer

Een kerstmailing moet natuurlijk wel de ultieme kerstsfeer oproepen. Anders had de mailing net zo goed op ieder ander moment in het jaar verstuurd kunnen worden. Met kerst versiert iedereen huis en haard vakkundig met overdadige versieringen, dat mag dus best terugkomen in je decembermailing. Ga voor kleur, sneeuw, cadeaus en kerstversiering. Het is maar één keer in het jaar kerst en alleen dán schaadt overdaad niet.

2. Dichten is niet verplicht, maar wees creatief

Wie denkt dat je alleen bij Sinterklaas hoeft te dichten heeft het mis, ook met kerst wordt er volop gedicht. Dichten en kerst zijn echter niet super nauw met elkaar verbonden, dus het is geen vereiste. Pak echter niet alleen uit met beelden, maar ook met woorden. Wees creatief! Dit is de tijd om gek te doen met je collega’s en de mooiste feestelijke woordgrappen in je mailing te verwerken. Brainstorm over woorden die met kerst te maken hebben en probeer ze op een creatieve manier in je mailing te verwerken. Kom uit je comfort zone en ga ervoor!

3. Strooi met liefde en cadeaus

December is de maand van de nostalgie. Kerst is een echt familiefeest en Robert ten Brink doet daar graag nog een schepje bovenop. Jij hoopt dat je klanten en relaties net nog iets meer van je kunt laten houden met je kerstmailing: geef hen dan ook wat liefde terug in de vorm van een mooie kerstboodschap. Ook cadeaus passen goed bij de decembermaand, dus vraag niet alleen iets aan je klant, maar geef ook wat terug!

Tijd om te pieken

December is dé maand om te pieken! Met deze tips voor je kerstmailing moet dat in ieder geval helemaal goed komen. Rest ons niets anders dan jullie een heel vrolijk kerstfeest toe te wensen!

 

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels