Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Olympische top 3 Inofec Kantoormeubelen

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Olympische top 3 Inofec Kantoormeubelen

We zijn halverwege de 1e week van de Olympische Spelen die momenteel plaatsvinden in Londen. Helaas hebben de Nederlandse atleten nog niet veel medailles weten te pakken, maar gelukkig krijgen ze nog volop kansen. In ieder geval beleven we weer een mooi sportevenement, dus tijd om de Olympische top 3 van Inofec Kantoormeubelen aan je bekend te maken.


Goud – archiefkasten Deluxe
Sinds jaar en dag onverslaanbaar, de voordelige archiefkasten Deluxe. Onmisbaar in ieder kantoor en ook veel gezien in ieder kantoor, magazijn of archief. Deze oerdegelijke stalen archiefkast is uitermate geschikt voor het archiveren van ordners. De kantoorkasten zijn voorzien van een epoxylak die de kasten beschermen tegen kleine krasjes. De archiefkasten zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren. Dankzij de scherpe prijs en de oerhollandse kwaliteit weet deze archiefkast Deluxe al jaren de gouden plak op te eisen.

Zilver – bureaustoelen Raya
De ARBO bureaustoel Raya staat met recht op de 2e plaats. Deze bureaustoel is de best verkopende bureaustoel aller tijden. Dit succes is te danken aan onder meer de aantrekkelijke prijs en de ruime instelmogelijkheden. Om een aantal ergonomische eigenschappen te noemen: in hoogte verstelbare rugleuning en armleggers, synchroonmechaniek met gewichtsafhankelijke instelling en instelbare zitdiepte. Bovendien leverbaar in diverse frisse kleuren. De ontwikkelingen rondom Het Nieuwe Werken gaan razendsnel, dus het is afwachten wie de volgende zilveren medaille gaat opeisen. Misschien wordt het wel de mPosition, de werkplek van de toekomst.

Brons – bureautafels InoSmart
Sinds de introductie 1,5 jaar geleden hebben de kantoormeubelen van de meubellijn InoSmart menig meubellijn verslaan. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de ARBO bureautafels voor de InoSmart lijn was een strak en modern design tegen de laagste prijs en dát is gelukt. De 18mm dikke topbladen geven de bureautafels een minimalistische uitstraling en door het fraaie 4-poots onderstel lijken de bladen haast te zweven. Daarnaast zijn de bureaus in hoogte instelbaar van 62 tot 85cm, waardoor ze voldoen aan de normen NEN 2449 en NPR 1813. Klanten die inmiddels met veel plezier aan de bureautafels InoSmart werken, zijn Whirlpool, Allerzorg en ZTE Netherlands.

Tot zover de verdeling van de Olympische medailles binnen Inofec Kantoormeubelen. Ik ben benieuwd welke (Nederlandse) atleten de komende 1,5 week het nog te verdelen Olympisch eremetaal op gaan strijken.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels