Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Nieuwe showroom geopend in Alphen aan den Rijn

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Nieuwe showroom geopend in Alphen aan den Rijn

Vanaf nu beschikt Inofec Kantoormeubelen ook over een nieuwe showroom in Alpen aan den Rijn. In een stijlvol ingerichte showroom laten wij een groot deel van onze productlijnen en kantoormeubelen zien. Om onze kantoormeubelen zelf eens te ervaren kunt u dus vanaf nu terecht in zowel Roosendaal als Alphen aan den Rijn!

Voor veel kantoormeubelen geldt dat het prettig is om ze eens zelf te ervaren, om zo een goed beeld te krijgen van de uitstraling en het comfort. Ook voor het kiezen van de meubellijn die wat uitstraling betreft het beste bij een bedrijf of kantoor past, is het goed om ze met eigen ogen te zien. Zo kunt u tevens zelf de kwaliteit van het product ervaren, evenals het zitcomfort van bijvoorbeeld bureaustoelen of vergaderstoelen.

Openingstijden Inofec showroom Alphen aan den Rijn
De Inofec Kantoormeubelen showroom in Alphen aan den Rijn is op alle werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Wilt u liever op een ander tijdstip een kijkje komen nemen, dan is dat geen enkel probleem. We maken graag een afspraak om buiten deze vaste tijden om de showroom te bezoeken. Neem contact op met onze afdeling verkoop op het gratis telefoonnummer 0800 – 666 33 22. Wij ontvangen u graag met deskundig advies en natuurlijk een goede kop koffie.

Het adres van onze nieuwe showroom is Linnaeusweg 1 in Alphen aan den Rijn. Natuurlijk kunt u ook nog steeds in onze showroom in Roosendaal terecht, mocht dat voor u beter te bereiken zijn. Het adres van onze showroom in Roosendaal is Atoomweg 1 in Roosendaal.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment