Gratis bezorging (vanaf €300,-)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Nieuwe showroom Alphen aan den Rijn geopend

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Nieuwe showroom Alphen aan den Rijn geopend

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij nu ook een showroom in de Randstad geopend, en wel in Alphen aan den Rijn. Een locatie die zowel vanuit Amsterdam en Utrecht als Den Haag en Rotterdam heel goed bereikbaar is. Dus naast onze showroom in Roosendaal, zijn we nu ook vertegenwoordigd in de Randstad. Iets waar onze klanten, met name in deze regio, erg veel behoefte aan hadden. Dit is zelfs al direct na de opening merkbaar aan het bezoek aan onze showroom. Waar klanten het voorheen te ver vonden om naar Roosendaal te rijden, brengen ze nu heel gemakkelijk een bezoek aan de showroom in Alphen aan den Rijn.

Alphen-6

Wat is er te zien in de nieuwe showroom?
Wanneer u een bezoek brengt aan onze nieuwe showroom in Alphen aan den Rijn zult u ervaren dat wij u een zo goed mogelijk beeld proberen te geven van de diverse mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting. De basis van een nieuwe kantoorinrichting wordt gevormd door de bureautafels welke toebehoren tot verschillende productlijnen met ieder hun eigen uitstraling en kenmerken. U kunt al deze productlijnen zelf zien, bekijken en testen. Daarnaast vindt u in onze showroom uiteraard ook heel veel stoelen, waaronder bureaustoelen, vergaderstoelen en kantinestoelen. Met name bij bureaustoelen is het prettig om vooraf te weten hoe goed een stoel zit. Zeker wanneer u dagelijks meerdere uren achter elkaar gebruik maakt van een bureaustoel, wilt u er natuurlijk van overtuigd zijn dat de bureaustoel de juiste ondersteuning biedt. Ervaar het daarom zelf in onze showroom.

Alphen-5

Naast bureautafels en –stoelen zijn onder andere ook archiefkasten, ladeblokken, vergadertafels, directiemeubelen, balies, receptiemeubilair en scheidingswanden te bezichtigen. Op de 1e verdieping van de showroom is zelfs de inrichting van een school nagebootst met een klaslokaal en een deel van een aula en studieruimte.

Alphen-12

Waar kunt u onze nieuwe showroom vinden?
De showroom is gevestigd aan de Linnaeusweg 1 in Alphen aan den Rijn. Dit adres is gelegen op industrieterrein Molenwetering dat vanaf de N11 direct te bereiken is. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur. Mocht een ander moment u beter schikken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Graag ontvangen wij u in onze nieuwe showroom in Alphen aan den Rijn voor een geheel vrijblijvend advies vergezeld van een heerlijke kop koffie.

Alphen-3

Gratis bezorging (vanaf €300,-)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment