Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Nieuwe kantoormeubelen voor Fair Play International Sports

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Nieuwe kantoormeubelen voor Fair Play International Sports

Fair Play International Sports heeft Inofec Kantoormeubelen gevraagd haar nieuwe bedrijfsruimte te voorzien van kantoormeubilair. Het bedrijf is gespecialiseerd in sporttechniek en levert sportkleding en –schoenen voor onder meer voetbal, hardlopen, hockey, outdoor, tennis en wintersport.

De kantoorruimte is voorzien van een frisse inrichting. De keuze van Fair Play International Sports is gevallen op de meubellijn InoPro in het wit-wit, dus witte onderstellen gecombineerd met witte topbladen. Daarnaast is er ook gekozen voor witte staande ladeblokken en witte roldeurkasten. Dit alles geeft het geheel een frisse look. Bovendien zijn de roldeurkasten halfhoog, waardoor het transparante karakter van de ruimte overeind blijft. De bureautafels zijn voorzien van opzetwanden in het antraciet. Dankzij deze opzetwanden worden omgevingsgeluiden aanzienlijk gedempd. De ARBO bureaustoelen Raya, in de accentkleur rood, maken de kantoorinrichting compleet. Een leuke eyecatcher in de ruimte is de wandvisual van een voetbalveld en een grote voetbal.

Inofec Kantoormeubelen heeft in dit project overigens snel moeten schakelen. Door omstandigheden kwam Fair Play International Sports slechts 2 weken voordat ze operationeel moest zijn bij Inofec terecht. Inofec kan haar standaard assortiment echter direct uit voorraad leveren. Zodoende was Fair Play International Sports al binnen 1,5 week voorzien van nieuw kantoormeubilair. Hieruit blijkt maar weer eens de kracht en flexibiliteit van Inofec Kantoormeubelen. Alles op alles is gezet, met als resultaat een tevreden klant! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment