Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Nieuw van ProfiM: Motto en LightUP

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Nieuw van ProfiM: Motto en LightUP

ProfiM heeft de afgelopen jaren al een aantal nieuwe bureaustoelen op de markt gebracht, zoals de Xenon. Nu komt ProfiM weer met een aantal nieuwe stoelen, namelijk de Motto en de LightUP. Deze bureaustoelen worden in het eerste kwartaal van 2015 geproduceerd, maar zijn nu al bij ons te bestellen!

Bureaustoel LightUP

De LightUP bureaustoel is leverbaar in twee uitvoeringen. De ene uitvoering is volledig gestoffeerd en bij de andere is de rug voorzien van een netbespanning. Momenteel leveren wij beide uitvoeringen die voldoen aan de Arbo norm NEN EN 1335. En voor minder dan € 300,- heeft u dan al een Arbo goedgekeurde bureaustoel. De LightUP is ook in diverse kleuren te bestellen, waaronder blauw, groen, geel, rood en zwart. U kunt er ook voor kiezen om de Arbo bureaustoel LightUP te voorzien van een lendesteun. Dit zorgt voor extra ondersteuning aan uw onderrug. De verstelbare bureaustoel LightUP is in ieder kantoor te plaatsen.

Bureaustoel Motto

Een andere bureaustoel die ProfiM in het eerste kwartaal van 2015 op de markt brengt, is de bureaustoel Motto. Ook bij dit model hebben we ervoor gekozen om de Arbo goedgekeurde uitvoering te leveren.  Dat betekent dat u de stoel in hoogte en zitdiepte kan verstellen en hij met verstelbare armleggers is uitgevoerd. De Motto is volledig gestoffeerd met een speciale Next stof. Deze stof is gemêleerd, waardoor de kleur niet één kleurvlak is, maar er ook een andere tint in verwerkt is. Dit zorgt voor een mooie en chique uitstraling van de bureaustoel Motto. 

Naast deze twee bureaustoelen heeft ProfiM ook een bijpassende vergaderstoel voor de Xenon ontwikkeld. Deze vergaderstoelen zijn te bestellen met een 4-poots of sledeonderstel. Beide onderstellen zijn uitgevoerd in chroom, waardoor u ze gemakkelijk met andere kantoormeubelen kan combineren. De rug van de stoel is gestoffeerd of voorzien van netbespanning. Ook al deze nieuwe stoelen worden kosteloos door BureauStoelen.nl bij u geleverd.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels