Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Nieuw schoolmeubilair nodig, de website www.schoolmeubilair.com biedt je alle informatie

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Nieuw schoolmeubilair nodig, de website www.schoolmeubilair.com biedt je alle informatie

Inofec Kantoormeubelen heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd, www.schoolmeubilair.com. Op deze website vind je allerlei informatie op het gebied van schoolmeubilair en het inrichten van verschillende ruimtes binnen een schoolgebouw. Dit varieert van schoolmeubelen voor klaslokalen en de mediatheek tot de inrichting van de aula, de lerarenkamer en de kantoorruimtes.

Inofec bestaat inmiddels al weer ruim 25 jaar en heeft in die jaren veel ervaring opgedaan binnen onder meer de scholenbranche. Daar je vroeger enkel nog de klassieke opstellingen in een klaslokaal zag, is het tegenwoordig de trend om ruimtes flexibel in te delen, zodat deze voor meerdere doeleinden geschikt zijn. En ook de mediatheek is niet meer weg te denken uit een school. Inofec heeft op deze ontwikkelingen ingespeeld door haar assortiment schoolmeubilair hierop aan te passen.

Schoolmeubilair voor klaslokalen
Goed schoolmeubilair is onmisbaar in een klaslokaal. Leerlingen en studenten maken hier immers een behoorlijk aantal uur per dag gebruik van. Inofec biedt een breed assortiment schoolmeubelen aan dat bovendien goedgekeurd is volgens de norm ENV 1729-1 en 1729-2. Het assortiment schoolmeubilair omvat onder meer schooltafels, schoolstoelen en schoolkasten, maar ook meubelen voor de docent.

Meubelen voor de mediatheek
De mediatheek vormt een belangrijk onderdeel binnen een school. Het is hét kenniscentrum van de school. Leerlingen en studenten gaan hier op zoek naar informatie en werken er, al dan niet gezamenlijk, aan projecten. Daarnaast wordt de ruimte veel gebruikt om te studeren. Het is daarom erg belangrijk dat het meubilair in de mediatheek hierop is aangepast. Inofec heeft onder meer diverse ICT tafels en stoelen in haar assortiment welke zeer frequent worden toegepast binnen een mediatheek.

Passend meubilair voor de aula
De aula vormt de belangrijkste ontmoetingsplek binnen een school. Leerlingen en studenten ontmoeten elkaar in de aula om er samen te kletsen, te lunchen en wat te drinken. De ruimte is erg gericht op ontspanning. Naast goede kantinetafels en kantinestoelen is het erg gebruikelijk een deel van de aula in te richten als loungeruimte. Inofec speelt daar handig op in door verschillende comfortabele loungebanken en leuke zitjes aan te bieden.

Comfortabel meubilair voor de docentenkamer
Net als de aula voor leerlingen en studenten, is de docentenkamer dé belangrijkste ontmoetingsplek voor docenten en leraren. Tussen de lessen door kan hier ontspannen worden door gezellig een kop koffie met een collega te drinken en met elkaar bij te praten. Of een volgende les kan worden voorbereid. De ruimte moet zodoende rust, maar ook gezelligheid uitstralen. Het assortiment van Inofec biedt voldoende mogelijkheden om de docentenkamer mee in te richten.

Naast bovenstaand schoolmeubilair voorziet het assortiment van Inofec ook in de inrichting van de kantoorruimtes, kleedkamers en collegezalen. Alle informatie vind je op de website www.schoolmeubilair.com.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels