Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Nieuw schooljaar? Nieuwe schoolmeubelen!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Nieuw schooljaar? Nieuwe schoolmeubelen!

Is het meubilair van uw school al een tijd aan vervanging toe, maar is het er nog niet eerder van gekomen? Dit is het juiste moment om ervoor te zorgen dat het schooljaar ’15/’16 een perfecte start krijgt! Vraag nu de nieuwe schoolcatalogus en start het nieuwe schooljaar met een frisse, nieuwe inrichting voor uw school!

Nieuwe inrichting voor uw school

In de Inofec schoolcatalogus 2015 vind u alle meubelen die nodig zijn om een complete school in te richten. Meubelen voor de klaslokalen van klein tot groot, vergaderruimtes en kantoorruimtes. Een zeer uitgebreid en compleet assortiment in een helder en duidelijk overzicht.

3D rondleiding voor uw school
Het kan natuurlijk lastig zijn om vanuit de catalogus een bestelling nieuwe schoolmeubelen te plaatsen. Ons assortiment kunt u ook in onze showrooms in Roosendaal en Alphen aan den Rijn bezichtigen. Maar leuker – en makkelijker – is een 3D rondleiding door uw nieuwe school. Onze specialisten zijn in staat om op basis van uw wensen een op schaal uitgewerkte 3D rondleiding door het schoolgebouw te geven, waarbij u virtueel de nieuwe inrichting alvast kunt ervaren. En dat uiteraard geheel kosteloos!

Aanvragen schoolcatalogus
Om het nieuwe schooljaar te starten met de nieuwe schoolmeubelen is dit hét moment! Er is nog voldoende tijd om een goede keuze te maken voor de inrichting, en om tijdens de zomervakantie de school opnieuw in te richten. Wacht dus niet langer en vraag NU de schoolcatalogus aan! Wij sturen deze dan direct op en helpen u graag met alle mogelijke inrichtingsvragen.

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels