Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Nieuw kantoormeubilair voor Domino Amjet

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Nieuw kantoormeubilair voor Domino Amjet

Inofec Kantoormeubelen verzorgt reeds sinds 2008 de kantoorinrichting voor Domino Amjet. Domino Amjet is een specialist op het gebied van complete codeer- en printtechnologieën en heeft inmiddels een internationaal gevestigde reputatie.

Recentelijk zijn onder meer de volgende ruimtes voorzien van nieuw kantoormeubilair; diverse kantoorruimtes, de kantine, de pantry, de wachtruimte en het directiekantoor. Deze ruimtes zijn onder andere ingericht met kantoormeubilair van de meubellijn InoSmart in de kleurcombinatie aluminium-grijs eiken, aluminium onderstellen gecombineerd met grijs eiken topbladen. De InoSmart bureaus zijn in hoogte verstelbaar en kunnen zo per medewerker op de juiste werkhoogte ingesteld worden. Hiermee voldoen ze tevens aan de geldende ARBO normen NEN 2449 en NPR 1813. Om de geluidsoverlast in de kantoorruimtes te beperken, zijn de bureautafels uitgerust met Dutchcreen opzetwanden. Dit gecombineerd met bureaustoelen Raya in de kleur antraciet en roldeurkasten Standaard en Praktika ladeblokken in dezelfde kleurensamenstelling als de bureautafels, aluminium met grijs eiken topbladen, maken de kantoorinrichting compleet.

De kantine van het bedrijf is eveneens ingericht met tafels van de InoSmart lijn in combinatie met witte kantinestoelen Novi. Daarnaast is er divers kantoormeubilair op maat geleverd. In veel ruimtes, zoals de wachtruimte, kantine en kantoren, zijn de stoelen Fan toegepast. Deze comfortabele stoelen zijn leverbaar in vele kleuren en modellen en passen, zoals uit deze referentie blijkt, in iedere ruimte.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels