Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Nieuw: de tafels van meubellijn LEA

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Nieuw: de tafels van meubellijn LEA

Ken jij de nieuwe tafels van meubellijn LEA al? Wij vertellen alles over de bureaus, de vergadertafel en statafel uit deze lijn in dit blog!

Sinds begin dit jaar werken we samen met een nieuwe leverancier om ons aanbod kantoormeubilair verder uit te breiden. Dit is de leverancier van onze nieuwe meubellijn LEA. Meubellijn LEA bestaat uit vijf stijlvol ontworpen tafels die in iedere ruimte op kantoor gebruikt kunnen worden. Benieuwd naar deze nieuwe aanvulling van ons assortiment? En nieuwsgierig wat deze tafels voor link hebben met de wereldberoemde Star Wars films? We vertellen je er alles over in dit blog!

Een echte Star Wars tafel

De tafels uit meubellijn LEA zijn echte Star Wars tafels. Ze hebben hun naam namelijk te danken aan prinses LEA uit de wereldberoemde science fiction films. De ontwerper wilde graag een tafel ontwerpen die net zo elegant en sterk is als het gelijknamige karakter uit de Star Wars films. Vandaar dat de naam van deze tafels LEA is.

Meubellijn LEA

Meubellijn LEA

Sterk en elegant ontwerp

Kenmerkend aan meubellijn LEA is het elegante ontwerp. Zowel het tafelblad als de poten hebben afgeronde hoeken in plaats van strakke hoeken van 90º.

Ook loopt het blad aan de onderkant schuin af, wat zorgt voor een mooie dubbele rand die gezien mag worden. De bruine kleur van de rand steekt mooi af tegen het verder witte bureaublad.

Tot slot maken de schuin geplaatste poten het elegante plaatje compleet. Doordat het onderstel is uitgevoerd in massief eiken, is de bureautafel bovendien erg sterk. Een ander belangrijk kenmerk van het gelijknamige karakter uit de Star Wars films.

Meubellijn LEA

Meubellijn LEA

De 5 tafels uit meubellijn LEA

Meubellijn LEA bestaat uit vijf verschillende tafels voor op kantoor:

  1. Bureautafel LEA is het reguliere bureau uit deze serie en is verkrijgbaar in twee afmetingen: 160 x 80 cm en 200 x 100 cm. Alle bureaus uit meubellijn LEA hebben een vaste hoogte van 75 cm: een standaardhoogte die voor de meeste mensen goed werkt.
  2. Dubbele werkplek LEA is twee keer zo groot als de kleinste variant van bureautafel LEA. Aan dit bureau kunnen twee medewerkers tegenover elkaar werken. De ideale opstelling voor een duo werkplek.
  3. Vergadertafel LEA is een extra grote variant van bureautafel LEA. Met een lengte van 260 cm en een breedte van 120 cm kunnen er 10 tot 12 mensen aan deze tafel schuiven. Ideaal voor in de vergaderruimte!
  4. Benchtafel LEA is twee keer zo groot als de dubbele werkplek uit deze lijn. Met een afmeting van 320 x 160 cm kunnen er vier personen tegelijk aan deze tafel werken. Handig in een grote open werkruimte met flexibele werkplekken.
  5. Statafel LEA is de enige tafel uit deze meubellijn die hoger is dan 75 cm. Kies voor een tafelblad van 200 x 100 cm of een blad van 260 x 100. Aan de kleine variant kun je met 8 personen staan en aan de grote variant met 10 tot 12 personen. Handig voor staande vergaderingen bijvoorbeeld!

Meubellijn LEA

Meubellijn LEA

Meubellijn LEA kopen

De tafels van meubellijn LEA zijn direct online te bestellen via onze webshop. De tafels worden dan gratis geleverd en gemonteerd op de door jou gewenste locatie. Heb je liever meer informatie over meubellijn LEA of wil je ze eerst in het echt zien? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Zij helpen je graag verder!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels