Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Niet zeker van uw keuze? Vraag een proefplaatsing van bureaustoelen aan.

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Niet zeker van uw keuze? Vraag een proefplaatsing van bureaustoelen aan.

U staat op het punt om nieuwe bureaustoelen voor uw medewerkers aan te schaffen. Alvorens u op zoek gaat, maakt u een inventarisatie van de verschillende eigenschappen waarmee de stoelen uitgerust dienen te zijn. Vervolgens struint u het internet af op zoek naar bureaustoelen die aan deze kenmerken voldoen. U komt op diverse webshops terecht die allemaal stoelen aanbieden die aan uw eisen voldoen. Ook de prijzen vallen binnen uw budget. Maar hoe maakt u dan de juiste keuze?

 

Check de leveringsvoorwaarden

Vervolgens gaat u de leveringsvoorwaarden van de verschillende leveranciers met elkaar vergelijken. De ene leverancier biedt de bureaustoel misschien wel voor een hele aantrekkelijke prijs aan, maar wellicht komen er nog kosten bij voor bezorging en montage. Of u dient de bureaustoel zelf te monteren, waar u mogelijk helemaal niet op zit te wachten. Maar er zijn ook leveranciers die de levering en montage van de bureaustoel volledig voor hun rekening nemen en zelfs het verpakkingsmateriaal retour nemen. Alle zorgen worden u dan uit handen genomen.

 

Vraag een proefplaatsing aan

Wanneer u de leveringsvoorwaarden vergeleken heeft, adviseren wij u ook om een proefplaatsing van de bureaustoelen van uw keuze aan te vragen. Niet iedere leverancier heeft een showroom waar u de bureaustoelen kunt uitproberen. Bovendien is het dan maar een momentopname. Veel beter is het om een stoel gedurende meerdere uren of zelfs dagen uit te proberen. Leveranciers als Inofec Kantoormeubelen bieden u geheel kosteloos de mogelijkheid aan om een of meerdere bureaustoelen gedurende 2 weken te testen. Dit langere tijdsbestek geeft zelfs de mogelijkheid dat meerdere collega’s de stoel kunnen testen gedurende de proefplaatsing. Zo krijgt u een eerlijk oordeel over de bureaustoel die het prettigste zit.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een proefplaatsing, neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij lichten u graag de mogelijkheden toe.

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels