Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Niet zeker van uw keuze, neem een bureaustoel dan eerst op proef

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Niet zeker van uw keuze, neem een bureaustoel dan eerst op proef

Een nieuwe bureaustoel aanschaffen is niet iets wat u dagelijks doet. De levensduur van een bureaustoel bedraagt gemiddeld immers een jaar of 10. Dat betekent dat u eens in de 10 jaar weer op pad gaat om nieuwe bureaustoelen te kopen. Maar waar dient u nu eigenlijk op te letten? Wanneer uw medewerkers dagelijks vele uren gebruik maken van een bureaustoel, weet u waarschijnlijk dat de bureaustoelen goedgekeurd dienen te zijn volgens de laatste ARBO normeringen. Stoelen die aan deze normering voldoen, zijn uitgerust met diverse instelmogelijkheden die bijdragen aan het zitcomfort. Maar hoe komt u erachter welke bureaustoel door de meerderheid van uw personeel als goed wordt ervaren?

Neem een of enkele bureaustoelen op proef

Door een of meerdere bureaustoelen op proef te nemen. Zodoende stelt u uw medewerkers in staat om het zitcomfort eerst zelf te ervaren, alvorens over te gaan tot aanschaf van de stoel. Bij Inofec Kantoormeubelen kunt u voor de periode van 2 weken een bureaustoel uitproberen. De stoel kan dan tussen de verschillende medewerkers rouleren, zodat iedereen afzonderlijk het zitcomfort van de stoel kan ervaren. Uiteraard is het wel belangrijk dat iedere gebruiker de stoel op zijn of haar lichaamslengte en –bouw afstemt. Dus de hoogte van de zitting, rugleuning en armleggers dient correct te worden ingesteld, maar ook de zitdiepte. Hoe u dit op de juiste manier kunt instellen leest u in de blog ‘Hoe stel ik een bureaustoel in?’.

In de meeste gevallen zal iedereen met eenzelfde bureaustoel uit de voeten kunnen. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen op de regel doordat iemand bijvoorbeeld extreem lang of zeer zwaar is. In dergelijke gevallen is een aangepaste bureaustoel nodig. Maar zoals gezegd, in de meeste gevallen zal een standaard ARBO bureaustoel volstaan. Uiteraard geven onze verkopers u ook graag een passend advies welke bureaustoel aansluit bij uw wensen en uw medewerkers. En bij twijfel plaatsen wij de bureaustoelen graag bij u op proef voor de ultieme zittest.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels