Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Nederlandse werknemers brengen gemiddeld 4 dagen per jaar op het toilet door

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Nederlandse werknemers brengen gemiddeld 4 dagen per jaar op het toilet door

Uit een onderzoek van het Britse bureau Opinion Matters blijkt dat Nederlandse werknemers maar liefst 4 dagen per jaar op de toiletruimte van het bedrijf doorbrengen. Het bureau heeft dit onderzoek uitgevoerd onder 6.000 kantoormedewerkers.

Het blijkt dat ruim 25% van de Nederlandse werknemers de hygiëne op kantoor beneden peil vindt. Slechts een vierde van de ondervraagde werknemers is tevreden over het werk zolang zij op goede hygiëne kunnen vertrouwen. Veel van deze werknemers zijn zelfs bereid om hier zelf een steentje aan bij te dragen. Tevens vindt ruim een derde (36,4%) van deze werknemers dat de hygiëne op de eigen werkplek ook hun eigen verantwoordelijkheid is.

Het onderzoek heeft daarnaast aangetoond dat meer dan een derde (38,4%) van de 503 Nederlandse ondervraagde werknemers zijn handen niet wast na een toiletbezoek. Ook blijkt dat bijna 15% van de werknemers zijn mobiele telefoon op de toiletruimte gebruikt. Eén op de 30 werknemers geeft zelfs aan op het toilet kranten en magazines te lezen. Al dit soort zaken vergroten de kans op verspreiding van ziektekiemen en bacteriën op de werkplek behoorlijk. Het is aan de werkgevers hier op in te spelen en te voorzien in goede hygiënische faciliteiten op kantoor.

Bron: Facility Management Magazine

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels