Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

mPosition, werkplek van de toekomst

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
mPosition, werkplek van de toekomst

Inofec Kantoormeubelen heeft op woensdag 23 mei 2012 de mPosition by Inofec geïntroduceerd. Een nieuwe werkplek die de toekomst van het werken enorm kan beïnvloeden. Is het afwisselen van zittend en staand werken nog wel voldoende? Volgens mij niet, daarom de mPosition by Inofec! De complete werkplek mPosition by Inofec voorziet in alles. Je kunt er zittend, staand en LIGGEND in werken. Alle onderdelen van de mPosition zijn individueel instelbaar en wel zo dat alle ledematen compleet ontlast worden van inspanning.

De ontwikkelingen in de wereld gaan harder dan ooit tevoren. Men werkt steeds meer op ’n andere manier. Kijk alleen maar eens naar alle ontwikkelingen die de notebooks en tablets hebben doorgemaakt. Daarbij ook nog het nieuwe werken dat veel verandert, bijvoorbeeld de locaties , maar ook de applicaties waar mee gewerkt wordt. De desktop wordt steeds minder interessant doordat daar elke vorm van flexibiliteit mee verdwijnt.

Een ontwikkeling die intussen al jaren steeds meer toegepast wordt, is het combineren van het zittend en staand werken. Bureaustoelen zijn op vele manieren verstelbaar om een afwisselende houding aan te kunnen nemen tijdens het zitten. Maar ook bureaus die in hoogte verstelbaar zijn om zo het zittend en het staand werken met elkaar te kunnen afwisselen. Iedereen werkt op een andere manier, maar iedereen kan ook op een andere manier werken door alle technologische ontwikkelingen.

Dekt zittend en staand werken de lading nog wel? In mijn ogen moet het mogelijk zijn om de houding meer te variëren, ofwel men moet ook in een comfortabele liggende houding kunnen werken, en wel zo dat alle ledematen ontlast worden van inspanning. De huidige norm EN 1335-1 (de norm die de afmetingen aangeeft waaraan bureaustoelen allemaal moeten voldoen voor het creëren van de meest ideale zithouding) is dus niet uitgebreid genoeg. Deze zal uitgebreid moeten worden zodat ook liggend gewerkt kan worden, ofwel de mogelijkheden die de mPosition by Inofec biedt zijn veel ruimer dan dat gevraagd wordt in de huidige EN 1335-1 norm.

Zittend, staand en liggend werken is mogelijk met de mPosition by Inofec. De werkplek die voorziet in elke gewenste houding, voor iedereen én toepasbaar in praktisch iedere ruimte. Ervaar de rust in de werkplek zoals die de toekomst van het werken zal beïnvloeden!

De mPosition is niet meer leverbaar.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels