Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Mooie collectie directiestoelen

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Mooie collectie directiestoelen

Iedere leverancier van kantoormeubelen biedt vaak een breed assortiment bureaustoelen aan. Maar voor een directiekantoor zoekt men toch vaak een stoel met iets meer uitstraling dan een standaard bureaustoel. Daarom bieden veel leveranciers, naast een collectie bureaustoelen, ook een aantal fraaie directiestoelen aan.

Inofec Kantoormeubelen heeft ook een aantal mooie exemplaren in haar assortiment opgenomen, waarvan ik er 4 zal uitlichten. Dit betreffen de directiestoelen Imo, Raya Comfort, Foster en Inofec de Luxe NPR. De directiestoel Imo is voorzien van een modern en strak design. De lederen bekleding en het chromen onderstel geven de stoel een gevoel van luxe. Vormgeving en comfort zijn zo op elkaar afgestemd dat het zitcomfort niet ten koste gaat van het design van de directiestoel. De directiestoel Imo is van diverse opties voorzien, zoals gewichtsinstelling en traploze hoogteverstelling. De prijs van deze directiestoel bedraagt € 357,- exclusief BTW.

De directiestoel Raya Comfort is in 2 verschillende uitvoeringen leverbaar; gestoffeerd en met kunstleer. Het uitstekende zitcomfort van deze directiefauteuil is te danken aan de zithoogteverstelling, de instelbare zitdiepte, de synchroonmechaniek en de in hoogte verstelbare rugleuning en armleggers. Daarnaast is deze directiestoel Raya Comfort voorzien van een gestoffeerde en in hoogte verstelbare hoofdsteun. De gestoffeerde uitvoering kost € 367,- en de prijs van de lederen stoel bedraagt € 399,-. Beide prijzen zijn exclusief BTW.

De directiefauteuil Foster is een moderne directiestoel die bekleed is met echt leder. Dit geeft de stoel een uitstraling die past bij een directiekantoor van deze tijd. De stoel Foster is onder meer uitgerust met de volgende opties; traploze hoogteverstelling, instelbare rugleuning met regelbare tegendrukregeling en verstelbare armleggers. De prijs van deze fauteuil is €407,- exclusief BTW.

Het laatste model wat ik uit wil lichten is de directiestoel Inofec de Luxe NPR. Dit is de meest luxe fauteuil in het assortiment van Inofec Kantoormeubelen. Deze stoel is uitgevoerd met vele instelmogelijkheden. En dankzij deze uitgebreide opties voldoet deze directiestoel bovendien aan de NPR norm 1813. Een aantal van deze opties zijn het synchroonmechanisme, de zitdiepte-instelling, de rughoogte-instelling en 4D verstelbare armleggers met softpad. Tevens is de fauteuil voorzien van een hoofdsteun die zowel in hoogte als in diepte verstelbaar is. Bovendien is de NPR directiestoel Inofec de Luxe bekleed met echt leder. De stoel kost € 629,50 exclusief BTW.

Voor ieder directiekantoor is een passende directiestoel te vinden. De keuze zal echter afhangen van smaak, gewenste opties en het budget.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels