Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Michelle: "Het onderwijs inspireren!"

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Michelle: "Het onderwijs inspireren!"

November jongstleden ben ik gestart met een dubbele rol bij Inofec. Bij Team Onderwijs werk ik op de verkoop binnendienst én als marktverkenner. Allebei leuke en veelzijdige functies waar ik samen met mijn collega’s onder andere verantwoordelijk ben voor het beheer en onderhouden van nieuwe als tevreden klanten. Wij zijn namelijk samen het aanspreekpunt. Andere bijbehorende taken zijn het opvolgen van alle binnenkomende mails, orders, projectaanvragen, nieuwe en lopende offertes.
Onderwijs is natuurlijk veel breder dan alleen maar een tafeltje en stoeltje voor een leerling.
Lerarenkamers, kantines, leerruimtes en nog veel meer moet ingericht en aangekleed worden. Vanwege het brede aanbod van Inofec is dit allemaal te realiseren. Je kan ons ook wel de totaalinrichter van het onderwijs noemen.

Bij mijn rol als marktverkenner houd ik contact met bestaande klanten, maar ik probeer ook nieuwe contacten te enthousiasmeren voor Inofec. Tijdens deze gesprekken kun je veel leuke contacten leggen in relatief korte tijd, maar je kan de organisaties of teams ook inspireren door alle mogelijkheden te bespreken van de nieuwe manier van onderwijs. Denk hierbij aan loungebanken in de aula, leereilanden etc. Er is veel meer ruimte voor de ontwikkeling en creativiteit van de leerlingen en studenten, maar ook de medewerkers. Er wordt steeds meer met de tijd meegegaan en daar ben ik trots op om daar aan bij te kunnen dragen. Benieuwd naar wat wij bedoelen met nieuw onderwijs? Bekijk dan onze referenties op de website.

Naast deze twee rollen ondersteun ik mijn collega Marc bij zijn dagelijkse werkzaamheden, zodat hij zich volledig op zijn afspraken en advies kan richten. Door al deze verschillende werkzaamheden heb ik veel contact met mijn collega’s, maar ook met onze klanten en is mijn werkdag nooit hetzelfde. Iets wat ik zelf erg fijn vind.

Heb ik jou ook enthousiast kunnen maken? 

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels