Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Meer dan 857 reviews op Trustpilot

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Meer dan 857 reviews op Trustpilot

Op 14 maart jongstleden heeft Inofec de 857ste review op Trustpilot mogen ontvangen. Inofec waardeert het zeer wanneer klanten hun mening en bevindingen over de producten en de verleende service willen delen. Trustpilot is een onafhankelijke site die klanten de mogelijkheid biedt hun bevindingen over een bedrijf te plaatsen.

Op het moment dat je online een aankoop gaat doen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je de juiste producten bij het juiste bedrijf uitkiest. Vaak ga je vergelijken en nog eens kijken alvorens je een definitieve keuze maakt. Dat is natuurlijk heel logisch. Als je weet welk product je wilt gaan aanschaffen, is de volgende stap, waar? Wat is het verschil tussen de diverse webwinkels en waar kun je met een gerust hart je aankoop doen? Het blijft altijd een kwestie van vertrouwen. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse mogelijkheden om een webwinkel op betrouwbaarheid na te lopen. Een mooi voorbeeld hiervan is Trustpilot. Een door de klant geschreven review wordt uiteindelijk pas geplaatst als deze door de koper zelf is bevestigd. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de reviews die je leest echt zijn, waardoor je een goed beeld krijgt van een bedrijf. Op het moment dat je een bedrijf wilt gaan beoordelen, kun je door middel van sterren aangeven wat jouw oordeel is. Hierbij zijn 5 sterren de maximale score. Naast de beoordeling door middel van sterren, kun je ook een beoordeling schrijven.

Er zijn veel bedrijven aangemeld bij Trustpilot, wat weer als voordeel heeft dat je een goede vergelijking hebt als klant. Ook voor de aangesloten bedrijven is het prettig om te weten wat klanten vinden van hun producten en/of service. In veel gevallen wordt op de websites van de aangesloten bedrijven vermeld hoe ze beoordeeld zijn. Op het moment dat de 857ste review geschreven werd, had Inofec een score van 8,8 uit 10. Je vindt Inofec onder de categorie kantoormeubelen, maar ook rechtstreeks via de website. Mocht je op een site het logo van Trustpilot tegenkomen, dan weet je dat je een eerlijk oordeel over het desbetreffende bedrijf kunt verwachten.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels