Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Wendy en Angelique: "Tevreden naar huis!"

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Wendy en Angelique: "Tevreden naar huis!"

Wendy:

Ruim 20 jaar geleden begon ik bij Inofec als medewerker verkoop binnendienst. Dat heb ik destijds een aantal jaren met veel plezier gedaan. Daarna de stap gemaakt naar management assistente. Een leuke en leerzame periode omdat ik vanuit die rol veel mee kreeg van wat er zoal op de verschillende afdelingen binnen het bedrijf speelde. Wel was dit een vrij solistische rol en miste ik het contact met klanten & collega’s. Ik heb toen de kans gekregen om binnen het marketingteam aan de slag te gaan. Mijn werkzaamheden bestonden onder meer uit het schrijven van webteksten & blogs en het beheren van diverse webshops. Ik was ook verantwoordelijk voor de communicatie en aansturing van externe partijen zoals drukkerijen, postverspreiders en fotostudio’s. Maar……het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zodoende heb ik weer de stap gemaakt naar verkoop binnendienst. Een rol waarin ik mij als een vis in het water voel.

Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden binnen het operationele proces, van het uitwerken van offertes tot het invoeren van orders, en van het opvolgen van mails en webshoporders tot het beheren van key accounts. Wat ik leuk vind aan mijn werk is het contact met klanten en de afwisseling van de werkzaamheden. Uiteraard zit er wel structuur in mijn werkdag.

Zo begin ik de dag met inlezen van alle webshoporders, zodat de planning hier weer mee aan de slag kan om ervoor te zorgen dat de orders binnen de gestelde termijn bij onze klanten worden bezorgd. Hierna hebben we dagelijks een gezamenlijke stand-up van maximaal 15 minuten. Collega’s van alle operationele afdelingen zijn hierbij aanwezig. Dit moment gebruiken we om successen en bijzonderheden te delen, maar ook eventuele hobbels worden tijdens de stand-up besproken. Je speelt zodoende korter op de bal, we kunnen sneller schakelen en hiermee voorkomen we ook dat je wekelijks uren in overleg of vergadering zit.

Na de stand-up begint de dag echt. Naast dagelijks terugkerende taken die zorgen voor structuur, is het soms maar net wat er die dag op je pad komt. Er zijn van die dagen dat je continue aan het schakelen bent tussen offertes, orders, klanten, leuke vragen, lastige vragen, uitdagingen. Dit vraagt de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid. Iets waar ik in het begin moeilijk mee om kon gaan, maar gelukkig heb ik dat geleerd en krijg je me niet zo snel meer op de kast ;)

Angelique:

Ik ben nog niet zolang werkzaam bij Inofec. Op afgelopen juni aan mijn nieuwe uitdaging begonnen en nog steeds happy met mijn keuze! In mijn werkverleden had ik nog geen ervaring met het verkopen van kantoormeubilair. Er is een totaal nieuwe wereld voor mij open gegaan in wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kantoormeubilair. Veel mensen hebben dagelijks te maken met het werken aan een bureau, zittend op een bureaustoel of staand achter je bureau op kantoor of vanuit thuis. Het assortiment van Inofec is groot en biedt vele oplossingen voor het in richten van een allerlei ruimtes.

Wendy en ik zijn directe collega’s en zijn verantwoordelijk voor alle binnenkomende orders, offerte-aanvragen en vragen van klanten. Naast de mkb-klanten en particulieren hebben wij ook onze eigen klantenaccounts en zijn wij het vaste aanspreekpunt voor verschillende klanten. Als binnendienst ben je zowel intern als extern het aanspreekpunt van de klant.

Mijn werkdag is zeer afwisselend en soms hectisch wat ik persoonlijk fijn vind. Ik heb dagelijks veel contact met diverse type klanten. Het is zeker mijn doel om iedere klant goed van dienst te zijn en zodoende onze dag tevreden af te sluiten. 

Ook tevreden zijn over je bestelling? Neem contact op met Wendy of Angelique!

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels