Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Niels: "Advies over werkplekinrichtingen!"

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Niels: "Advies over werkplekinrichtingen!"

Op maandag 1 April 2019 ben ik gestart bij Inofec als adviseur. Sindsdien ben ik dagelijks op pad om bedrijven en organisaties te helpen en adviseren met het inrichten van hun werkplek, vergaderruimte, ontvangstruimte en lunchplek. Kortom een totale inrichting! Ik laat me hierbij graag inspireren door de organisatie, de bedrijfscultuur &medewerkers, de historie en natuurlijk de wensen.

Werkwijze
Bij een (nieuwe) inrichting is het enorm belangrijk om de bedrijfscultuur terug te zien. Daarom ga ik altijd op bezoek. Tijdens deze kennismaking wil ik alles weten van en over de klant. Buiten de wensen en ideeën is het net zo belangrijk om te weten wat een klant absoluut niet wilt. Op deze manier kan ik passend advies geven en een duidelijk voorstel.

Als het voorstel is ontvangen en doorgenomen, nodig ik de klant of prospect uit voor een bezoek in onze showroom in Roosendaal. Hier kan men de verschillende producten zien, voelen en uiteraard zelf ervaren. In onze showroom is, naast het meubilair, nog meer te zien! Denk bijvoorbeeld aan groen of verlichting. De rest zal ik nog niet verklappen. 

Zodra de klant een keuze heeft gemaakt, begint het traject pas echt voor Inofec. Door een goed samenspel van afspraken en communicatie streven wij ernaar de levering in één keer compleet uit te voeren. Uiteraard gaan onze eigen bezorgers pas weg als de producten gemonteerd en wel op hun plaats staan. Daarnaast nemen ze ook het verpakkingsmateriaal mee terug, zodat wij dit kunnen recyclen!

Een voorstel op maat
Naast het uitbrengen van een offerte moet je als klant weten wat het voorstel precies inhoudt. Dit kunnen wij op verschillende manieren vormgeven. Zo maken wij een productoverzicht, welke een leidraad geeft wanneer men in onze showroom is om de meubels te bekijken. Naast een productoverzicht is het mogelijk een 3D ontwerp te realiseren met alle wensen of extra's. Vaak is het lastig een ruimte te visualiseren met een andere vloer, verlichting, kleurtje en uiteraard meubelen. Middels dit ontwerp is het zelfs mogelijk dat je digitaal door jouw kantoor, kantine of vergaderruimte kunt lopen.

One-stop-shop
Inofec staat echt voor elke klant klaar, van advies & uitleg voor een bureaustoel tot een totale inrichting. Buiten de meubelen kun je bij Inofec terecht voor vrijwel alles wat je in een organisatie tegen komt. Een mooi voorbeeld hiervan is groen.

Groen wordt steeds belangrijker op de werkvloer. Moswanden zijn niet meer weg te denken en ook de akoestische plantenbakken maken langzaam hun intrede in onze werkomgevingen. Buiten extra zuurstof voor je medewerkers heeft groen een positieve bijdrage op de gemoedstoestanden van medewerkers en collega's. Dus ook kunstplanten dragen bij aan een betere werkplek. Inofec heeft goede en bewezen samenwerkingen met interieurbouwers, schilders en vloerenleggers om totale projectinrichtingen te begeleiden en in goede banen te leiden.

Op je 'werk'
Werkomgevingen zijn geen plekken meer, waar je ‘s morgens heen gaat om te werken en einde van de dag weer weg gaat. Mede COVID heeft ervoor gezorgd dat organisaties veranderen in plekken, waar collega’s elkaar ontmoeten en treffen. Deze trend heeft veel invloed op indelingen van werkomgevingen, maar ook op het type meubel dat wij aanbieden. Waar voorheen de traditionele vergadertafel in elke organsiatie was te vinden, zie je tegenwoordig veel multifunctionele “scrum ruimtes” en diverse soorten en maten en uitvoeringen.

Wanneer gaan wij elkaar ontmoeten? Dit kan op locatie of in onze showroom in Roosendaal!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels