Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Iris: “Met deze stoel beweeg ik de hele dag!”

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Iris: “Met deze stoel beweeg ik de hele dag!”

Tijdens mijn werkzaamheden, als grafisch ontwerper, zit ik veel achter de computer. Goed zitten & een actieve werkhouding is dan ook erg belangrijk voor mij. Vaak sta ik even op om koffie te halen of ga ik een kwartier staan achter mijn zit-/sta bureau. Gemiddeld zit ik toch wel een uur of vijf achter mijn computer. Gevoelsmatig ging ik recht zitten op mijn bureaustoel, maar het zat voor mijn rug toch nog erg statisch.

Ik had eerder met regelmaat rugklachten en vond dat dit anders moest. Dat vond ook mijn fysiotherapeut, die mij vertelde over een kruk als bureaustoel. Oftewel tijd voor een andere manier van 'zittend' werken.

Toen ik kwam werken bij Inofec, kreeg ik een rondleiding in onze showroom en vertelde mijn nieuwe collega Mark mij over de Swopper. Ik vond het meteen een unieke bureaustoel en als ontwerper was ik natuurlijk wel aangetrokken tot dit “kekke” design. Ik besloot hem eens uit te proberen en er was meteen een klik!

Buiten mijn gevoelsmatige keuze was ik wel benieuwd wat er over dit product verteld werd en ging ik me er in verdiepen. Want wat vertellen de expert hierover?

“De Swopper is actieve bureaustoel en is ideaal voor lang en geconcentreerd zitten op kantoor of thuiskantoor. Door de beweging in alle drie de dimensies versterkt het de rug, bevordert het een rechte houding, verhoogt het de concentratie en voelt u zich fitter en meer tevreden”, aldus de leverancier Aeris zelf.

Te gek, net hardlopen op het werk maar dan zonder te zweten en ook nog een plezier voor de rug!
Daarnaast, zo las ik verder, zorgt de vrije beweging van het lichaam voor diepere ademhaling, en stimuleert het de bloedsomloop en stofwisseling. Extra calorieën verbranden dus. Wat wil je nog meer…

Inmiddels kan ik niet meer zonder “mijn Swopper”. Het is het mijn manier van werken geworden en beweeg ik de hele dag, helemaal vanzelf!

Zelf benieuwd naar de Swopper? Probeer 'm uit in onze showroom of Shop die Swop in onze webshop!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels