Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Marjo: "Duurzame duizendpoot!"

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Marjo: "Duurzame duizendpoot!"

“Om bij Duurzaam aan de slag te zijn, moet je echt een duizendpoot zijn. Woorden zoals zelfstandig, commercieel, overzichtelijk en handig schieten mij als eerste binnen” – Marjo Rademakers

Wekelijks komen er bij Inofec Duurzaam verschillende producten binnen. Dit kunnen producten zijn met lichte beschadigingen, jong gebruikte producten en overjaarse modellen of kleuren. Diegene die een plekje verdienen voor een tweede leven, kijken we na, knappen we op en komen in onze verkoophal te staan. Van sommige producten maken we van twee of drie producten één bruikbaar eindproduct. Kunnen we er echt niets meer mee, dan worden de producten gedemonteerd en afgevoerd richting gecertificeerde recyclers.

Sinds 2020 nemen wij ook steeds meer gebruikt meubilair retour. Bij voorkeur producten geleverd door Inofec, maar het komt ook voor dat je ‘vreemde’ merken in ons assortiment tegenkomt. Terugname van meubels komt voornamelijk voor bij nieuwe bestellingen geplaatst bij Inofec. Klanten vinden het prettig om te weten dat producten een tweede kans krijgen of dat deze gerecycled worden in plaats van op de stortplaats te eindigen.

Zoveel verschillende producten en productcombinaties betekent ook dat de verkoophal er netjes en overzichtelijk moet uitzien. Het assortiment verandert eigenlijk elke week.

Klanten kunnen de producten meteen meenemen. Past het niet bijvoorbeeld niet in de auto, dan kunnen wij het ook bezorgen. Hiervoor hanteren wij wel een minimale orderwaarde van 300 euro excl. btw.

We proberen niet alleen producten een kans te geven, maar ook goede doelen dragen wij een warm hart toe. Organisaties zoals Quiet 500 of Stichting Gambia.

Iedereen kan bij ons terecht, zowel zakelijk als particulier. Je ziet in de afgelopen jaren een duidelijke trend waar producten van Inofec worden gecombineerd met producten van Inofec Duurzaam.

Op zoek naar producten die een tweede kans hebben gekregen of maar jong gebruikt zijn? Je bent van harte welkom in onze verkoophal in Roosendaal. Inofec Duurzaam, de plek voor kwalitatief meubilair dat een tweede kans krijgt.

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels