Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Maak kans op de Inofec Kantoorfiets

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Maak kans op de Inofec Kantoorfiets

Waarschijnlijk is het je al opgevallen dat Inofec Kantoormeubelen regelmatig ludieke acties heeft. Eerder dit jaar kon je al kans maken op tickets voor icekarten, de Inofec kratstoel of een knalroze archiefkast. Ook deelden we taarten uit op de Dag van de Leraar en kinderboeken tijdens de Kinderboekenweek.

Ook nu maak je weer kans op een te gekke prijs, de Inofec Kantoorfiets van 2012! December is niet alleen de maand van de feestdagen, maar staat ook bekend als de archiefmaand. Het jaar wordt afgesloten, archiefkasten worden leeggeruimd en een hoop papierwerk verdwijnt in het archief. Daarmee neemt ook de behoefte aan nieuwe ordners toe. Inofec weet daar leuk op in te spelen. Bij iedere doos ordners die je bestelt, maak je kans om de Inofec Kantoorfiets te winnen. Hoe meer dozen ordners je bestelt, hoe groter je kans wordt om de fiets te winnen.

De Inofec Kantoorfiets 2012 is sinds september van dit jaar aan het assortiment toegevoegd. Dit naar aanleiding van de Europese Mobiliteitsweek die in september jl. plaatsvond. Een week waarin wandelen, fietsen, openbaar vervoer, kritisch autogebruik en anders omgaan met mobiliteit ieder jaar centraal staan. Dit leek Inofec Kantoormeubelen een ideaal moment om de kantoorfiets te introduceren. De fiets is van het populaire Nederlandse merk Johnny Loco. Door de kantoorfiets voor woon-werkverkeer te gebruiken, wordt regelmatig bewegen gestimuleerd en wordt de productiviteit en ook het plezier in het werk verhoogd. Zaken die Inofec hoog in het vaandel heeft staan.

Wil jij kans maken op deze hippe kantoorfiets, plaats dan online je bestelling en je speelt automatisch mee. De actie loopt tot en met 31 december 2012. Op woensdag 2 januari zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels