Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Maak kans op 5 kaarten icekarten!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Maak kans op 5 kaarten icekarten!

In navolging tot de eerdere Facebook acties heeft Inofec Kantoormeubelen ook nu weer een leuke actie lopen. Door mee te doen aan de Facebook actie maak je namelijk kans op 5 kaarten icekarten in Sneeuwatrractiepark Skidôme.

Eerder heeft Inofec al een personeelsuitje bij hetzelfde sneeuwattractiepark verloot. Een mooie gelegenheid om samen met je collega’s eens op een ongedwongen manier te werken aan wat teambuilding. En enkele maanden geleden maakte je kans op de Inofec Kantoorfiets 2012. Deze hippe fiets van het Nederlandse merk Johnny Loco werd verloot onder alle deelnemers aan de Facebook actie.

Ook deze keer staat de prijs, net als het ‘coole’ personeelsuitje, weer in het teken van snelheid en ijs. En wat is er nu leuker dan met 4 van je vrienden te gaan icekarten? Het enige wat je hoeft te doen is Inofec te ‘liken’ op Facebook, deel te nemen aan de actie en 4 vrienden uit te nodigen. Hoe meer vrienden mee doen, hoe meer kans jij natuurlijk maakt om gezellig met je vrienden te gaan icekarten. Dus laat je vrienden, familie, collega’s etc. weten dat je aan deze actie mee doet en wie weet wordt jij volgende week wel heel blij gemaakt met 5 kaarten voor het icekarten!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels