Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Lunch Beat – dansen tijdens je lunchpauze

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Lunch Beat – dansen tijdens je lunchpauze

Deze nieuwste trend is overgewaaid vanuit Zweden, tijdens je lunchpauze samen met je collega’s even heerlijk dansen. In juni 2010 organiseerde de Zweedse Molly Ränge de eerste Lunch Beat in Stockholm. Dit was sindsdien een maandelijks terugkerend evenement dat tijdens de lunch plaatsvond. Mensen konden even helemaal los gaan en daarna weer met frisse energie aan de slag gaan.

Deze trend werd al snel door andere landen opgepikt en ook in Nederland is het een ware trend geworden. Inmiddels worden wereldwijd Lunch Beats gehouden. Op kantoren of externe locaties, overal wordt gedanst tijdens de lunch. Het is niet alleen ontzettend leuk, maar het blijkt ook nog eens een positieve invloed te hebben op je gesteldheid. Amerikaanse onderzoekers hebben vastgesteld dat muziek een grote invloed heeft op je bloedvaten. Muziek verwijdt je bloedvaten, het draagt bij aan je productiviteit en het werkt stressverlagend. Ze ontdekten ook dat dansen gelukkig maakt. Door te dansen maak je namelijk endorfine aan, ofwel het gelukshormoon genoemd.

Het bedrijf 247disco is al slim ingesprongen op deze trend door compleet verzorgde Lunch Beats te organiseren. Dit concept is inclusief een allround DJ, sfeerverlichting, lichtshow en boxen. Heb je liever een stillere lunch? Ze bieden ook een Silent Disco aan. Je krijgt dan een draadloze koptelefoon, zodat je ook in stilte kunt genieten van een swingende lunch.

Dus massaal de bureaustoelen aan de kant en swingen maar! Wie durft?

Bron: Dutchcowgirls

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels