Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Leuke dingen doen op kantoor als je niet op vakantie gaat

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Leuke dingen doen op kantoor als je niet op vakantie gaat

Ga je niet op vakantie deze zomer? Balen, maar het is even niet anders! Misschien heb je net een verbouwing of verhuizing achter de rug of heb je al een reis gemaakt dit jaar. Er zit niks anders op: jij werkt de hele zomer door op kantoor. Wij geven tips om leuke dingen te doen op kantoor als je niet op vakantie gaat.

Fruitwater maken

Als je dan toch maar de hele dag binnen zit, kun je maar beter net doen alsof je een cocktail aan het drinken bent, toch? Maak een grote kan met ijskoud water en gooi er allerlei soorten fruit in, zoals citroen, sinaasappel, aardbeien, kiwi of zelfs watermeloen! Ook heerlijk met een beetje munt erin. Hier zullen je collega’s heel blij van worden!

Zomerse playlist

Zorg ervoor dat je een zomerse playlist maakt voor op kantoor. Laat iedereen 5 (afhankelijk van met hoeveel mensen je op kantoor werkt) leuke zomerse liedjes insturen en maak er een lijst van op Spotify. Jullie gaan niet op vakantie, maar zomerse hitjes maken het iets draaglijker als je naar buiten kijkt en de zon schijnt…

Vrijmibo

Organiseer een héle leuke vrijdagmiddagborrel met de mensen die wél op kantoor zijn. Verkas met z’n allen naar het terras, of misschien hebben jullie zelf wel tafels en stoelen buiten staan. Sla lekkere hapjes en drankjes in. Zorg ervoor dat je het op tijd aankondigt, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen komen.

Kleding

Laatst schreven we al een artikel hoe je zomerkleding op kantoor moet dragen. Als het warm weer is buiten, mag jij ook heus wel iets zomers aan. Let er wel op dat het niet te bloot is en teenslippers naar kantoor zijn echt not done. Belangrijke tip: zorg ervoor dat je kleding draagt van natuurlijk materiaal. Syntetische stoffen zorgen ervoor dat de huid niet kan ademen en dan ga je sneller zweten!

Lunchen buiten de deur

Als het zulk mooi weer is, vindt je baas het vast wel goed als je even buiten de deur gaat lunchen. Lekker op het terras, zonnebril op en gaan! Desnoods werk je een half uurtje langer door…

Iedere dag even naar buiten

Als je normaal binnen luncht met je collega’s, stel dan eens voor om boterhammen te smeren en mee te nemen naar buiten! Kunnen jullie meteen een rondje buiten lopen en genieten van het mooie weer. Het zal je bovendien goed doen om eventjes naar buiten te gaan en een frisse neus te halen.

IJsjes

Bij warm weer horen waterijsjes! Verras je collega’s met een doos dubbellikkers of raketjes, daar zullen ze blij van worden! Helemaal als het warm op kantoor is. Tijd voor een fijne verfrissing!

Zomervriendelijk schema

Heerst er een echte hittegolf? Overleg dan of het mogelijk is om eerder te beginnen op je werk, zodat je ’s middags wat eerder naar huis kan. Ook handig: plan je meetings aan het begin van de week, zodat je die niet bijvoorbeeld nog op vrijdagmiddag hebt.

BBQ organiseren

Organiseer een leuke bbq op kantoor! Dit kan in plaats van een vrijmibo, maar misschien is het ook wel leuk om het juist op een doordeweekse dag te doen. Breekt zo lekker de week!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels