Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kunstplanten op het werk

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Kunstplanten op het werk

Op het moment dat je een kantoorpand in gaat richten, ga je als eerste de ruimtes onderverdelen en passend meubilair zoeken voor de kantoorruimtes. Op deze manier worden de kantoorruimtes al persoonlijker, want ieder bedrijf richt zijn kantoor naar eigen smaak in. Hierbij wordt al dan niet rekening gehouden met huisstijl natuurlijk.

Op het moment dat de inrichting uitgezocht is, komt de aankleding van een pand om de hoek kijken. Je wilt waarschijnlijk dat de ruimtes een bepaalde sfeer uitstralen. Er zijn erg veel mogelijkheden om een ruimte aan te kleden. Hierbij kun je denken aan accessoires. Kleur breng je bijvoorbeeld door design accessoires.

Een andere manier om sfeer en rust in een ruimte te brengen, is het plaatsen van planten. Hierbij kun je kiezen voor levende planten. Dit heeft uiteraard veel voordelen, maar helaas ook wat praktische nadelen. Zo is het niet ondenkbaar dat de plant vergeten wordt of dat de plant te weinig licht krijgt. Al met al is een plant niet fraai als hij dood of half dood is.

Kantoorplanten1

Daarom kan het zeker in kantoorruimtes erg praktisch zijn om te kiezen voor een kunstplant. Deze kunnen overal weggezet worden zonder dat er met licht en dergelijke rekening gehouden dient te worden. Tegenwoordig is er een groot aanbod van kunstplanten, zodat je altijd wel een plant vindt die bij de inrichting past. Onlangs heeft Inofec het assortiment kunstplanten ook uitgebreid. Maak jouw kantoorinrichting compleet en creëer de uitstraling die past bij het bedrijf.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels