Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kubo kast: een archiefkast, scheidingswand en akoestisch paneel in één

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Kubo kast: een archiefkast, scheidingswand en akoestisch paneel in één

De Kubo kast is een multifunctioneel kantoormeubel dat je kunt gebruiken als archiefkast, scheidingswand én akoestisch paneel. In dit blog lees je hoe.

Op het eerste gezicht is de Kubo kast een gewone archiefkast. Oké, de perforaties op de schuifdeuren zorgen voor een moderne uitstraling, maar verder is het een normale schuifdeurkast om te zien. Schijn bedriegt echter. Achter deze dossierkast schuilt namelijk een knap ontwerp, waardoor dit niet zomaar een kantoorkast is, maar een multifunctioneel kantoormeubel. Zo gebruik je de Kubo kast als archiefkast, scheidingswand én akoestisch paneel.

Kubo kast als archiefkast

Dat de Kubo kast als archiefkast dienst kan doen, is geen geheim. Door de handige schuifdeuren, neemt de kast niet veel ruimte in en past hij in bijna iedere kantoorruimte. Bovendien is elke schuifdeur afzonderlijk met een sleutel af te sluiten. Wel zo prettig wanneer je er belangrijke documenten in wil opbergen. De schuifdeurkast is in te richten met een multifunctioneel legbord, uitschuifbare mappenlade, documentenrail en allerlei andere handige lades. Kies voor de standaarduitvoering van de kast of ontwerp hem helemaal volgens jouw wensen.

Kubo kast als scheidingswand

De Kubo kast is door zijn schuifdeuren ideaal als scheidingswand. Plaats twee Kubo kasten met de achterzijde tegen elkaar aan en zet ze tussen werkplekken in. Zo heeft iedere medewerker ruimte om zijn spullen op te bergen bij de werkplek zonder dat het er rommelig uitziet. Een andere optie is om de archiefkast met de rug tegen de zijkant van twee bureaus te zetten. Zo wordt de werkplek wat meer afgezonderd van de rest van de ruimte. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de mogelijkheden van de Kubo als scheidingswand. Uiteraard denken onze experts graag mee over hoe deze kantoorkast het beste op jouw werkplek geplaatst kan worden.

Kubo Kast scheidingswand
Zonder je werkplek wat meer af met de kast als scheidingswand

Kubo kast als akoestisch paneel

De perforaties op de schuifdeuren van de Kubo kast zijn je vast niet ontgaan. Deze perforaties zitten er niet voor niets. De deurpanelen zijn namelijk opgevuld met een akoestische mousse die de nagalmtijd in de ruimte beperkt. Het geluid komt in de mousse terecht en wordt hierin gefilterd. Dit in tegenstelling tot geluid dat op een harde kastdeur terechtkomt en wordt teruggekaatst. Een Kubo kast draagt hiermee bij aan een rustigere werkomgeving. Daarnaast maken de schuifdeuren bijna geen geluid wanneer je de kast opent of sluit. Een ander pluspunt op het gebied van akoestiek!

Kubo kast kopen

Zo’n multifunctioneel kantoormeubel is een verrijking voor iedere kantoortuin. Daarnaast is het design hartstikke strak en modern, waardoor het in bijna ieder kantoor past. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom jij nog geen Kubo kast op kantoor hebt? Snappen we! Daarom kun je deze archiefkast gewoon bij ons online bestellen! Zoek je een Kubo in een specifieke kleur of afmeting? Neem dan contact met ons op via de mail of bel ons (gratis!) op 0800 – 666 33 22. Onze deskundige adviseurs spreken graag de mogelijkheden met je door.

Kubo kastNeem contact met ons op voor een Kubo op maat!

 

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels