Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kleuren & trends op kantoor voor de herfst

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Kleuren & trends op kantoor voor de herfst

Kleur speelt een hele belangrijke rol als het gaat om kantoorinrichting. Als je denkt aan kantoorinrichting, denk je misschien aan weinig kleur en vooral heel veel zwart en wit, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Kleuren op kantoor kan van invloed zijn op emoties en belevingen en dat kan in de herfst soms heel goed werken. Dit zijn de trends op gebied van kantoorinrichting in de herfst.

Oranje

De kleur oranje is ontzettend fris, maar tegelijkertijd ook een erg warme kleur om te gebruiken voor kantoorinrichting. Deze kleur is warm en evenwichtig, perfect voor de herfst en de winter. In combinatie met aardetinten, wit en zwart geeft deze kleur een moderne en frisse look aan je kantoor. Zo kun je ervoor kiezen om af en toe oranje terug te laten komen op kantoor, bijvoorbeeld op de muren, in de bekleding van bureaustoelen en plantenbakken.

Rood

Ook rood is een perfecte kleur om te gebruiken voor kantoor in de herfst en de winter. Rood is misschien niet een kleur die je zelf gauw zou uitkiezen, maar op kantoor mag je best geprikkeld worden door verschillende kleuren. Warme kleuren, zoals rood en oranje, zijn geschikt als je bijvoorbeeld verkoper of onderhandelaar bent en je wel wat adrenaline kunt gebruiken. Rood in combinatie met koele grijstinten zijn erg mooi en zo zorg je voor een optimaal stimulerende sfeer in een werkruimte. Zo zie je bijvoorbeeld dat er bij kantoren van Google veel met rood gewerkt wordt.

Tip: Warme kleuren, zoals rood en oranje, zijn geschikt als je adrenaline kunt gebruiken tijdens je werk.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels