Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kleuren & trends op kantoor: groen en blauw

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Kleuren & trends op kantoor: groen en blauw

Je staat er wellicht niet bij stil, maar de kleuren om je heen van de ruimte waarin je je begeeft, hebben onbewust invloed op je. Vandaag in de spotlight: de kleuren groen en blauw.

Dat kleuren invloed hebben op onze stemming, is wetenschappelijk bewezen. Maar hoe weet je nu welke kleuren je moet kiezen op kantoor? Van veel kleuren is algemeen bekend welke invloed ze hebben. Rood is goed voor je creativiteit en geel zorgt voor positiviteit en energie. Groen en blauw staan erom bekend dat ze rustgevend werken.

Blauw

Blauw is een kleur die staat voor kalmte, betrouwbaarheid, veiligheid en productiviteit. Een ideale kleur om te gebruiken op kantoor dus. Je zou ervoor kunnen kiezen om een muur in de werkruimte in een blauwe kleur te schilderen. Dat geeft rust en zorgt voor productiviteit. Blauw zou ook zorgen voor een betere communicatie en helpt met de stroom te kunnen meegaan. Bovendien is blauw ook weer eens wat anders dan wit of grijs.

Groen

Groen geeft vertrouwen in relaties, verduidelijkt beslissingen, moedigt aan tot actie en geeft balans. Er wordt gezegd dat je groen het best kunt gebruiken in een kamer waar beoordelings- of functioneringsgesprekken plaatsvinden. Bovendien is groen ook rustgevend en vermindert stress en zorgt voor een gevoel van frisheid, omdat je bij groen denkt aan de natuur, gras en bossen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels